Hotell københavn. ahintz.com 2019-11-16

Scandic Copenhagen

hotell københavn

I de koldere måneder er det oplagt at drikke varm kakao på hyggelige caféer, lege Bambi på glatis på skøjtebaner eller se den smukke juleudsmykning i Tivoli. Vælger du, som vores mange andre gæster, en overnatning på vores hotel i Københavns centrum, så bor du på en af byens bedste beliggenheder. Her er alt designet efter, at du skal have det bedst muligt. Frokosten er en velsmagende buffet eller menu med udgangspunkt i lokale, friske råvarer. Det er vigtigt for os, at I får en god nats søvn, så alle dobbeltværelser er forsynet med en rigtig god dobbelt- eller twinseng.

Next

ahintz.com

hotell københavn

Alle familieværelser er forsynet med en rigtig god dobbelt- eller twinseng samt to ekstra sengepladser. Et lille dobbeltværelse har naturligvis eget bad og toilet. Du skal hente din billet i receptionen FØR du parkerer bilen. Hotellet hører til blandt Københavns største konferencehoteller og vores fleksible konferencelokaler kan rumme fra 2 til 1100 personer. Værelset er rummeligt, lyst og indrettet i et tidsløst skandinavisk design. Det er vigtigt for os, at I får en god nats søvn, så alle familieværelser er forsynet med en rigtig god dobbelt- eller twinseng samt to ekstra sengepladser.

Next

Nimb

hotell københavn

Du kan også booke mødelokale, arbejde i loungen, eller starte aftenen i den hyggelige gårdhave, før du skal ud og indtage byen. You can even invite your friends to come over. Arkitekturen i byen byder på en blanding af nyt og gammelt med pragtfulde slotte og moderne nybyggerier. Uanset hvilke ønsker, behov og prisønsker du end måtte have, kan du finde hoteller og overnatninger i København, som opfylder det via oversigten her på siden. Hotellerne ligger primært i Norden med populære destinationer som: , og , men vi har også hoteller i og. Metroen kører også om natten, og derfor kan du opleve byens natteliv uden at bekymre dig om, hvordan du kommer hjem.

Next

Hotel Cecil

hotell københavn

Alle 486 værelser er moderne indrettet i et city- eller country-tema. Hotellet ligger 15 minutters kørsel fra Københavns lufthavn. Det er vigtigt for os, at I får en god nats søvn, så alle Triple Rooms er forsynet med en rigtig god dobbelt- eller twinseng samt en ekstra sengeplads. Et Triple Room har naturligvis eget bad og toilet. Ved siden af ligger også en af Danmarks største attraktioner, , som byder indenfor til en magisk verden med forlystelser og sjov for alle aldre.

Next

Zleep Hotel København

hotell københavn

Et Single Room er ideelt for dig, som rejser alene. Tag skoene af og slap af på sengen, eller udnyt vores lynhurtige WiFi til at få lidt arbejde fra hånden. Det er vigtigt for os, at I får en god nats søvn, så alle Twin Rooms er forsynet med to rigtig gode enkeltmandssenge. If the walls could speak, they would tell fairy tales of passionate love, lavish banquets and unparalleled grandeur. Vi gør dog opmærksom på, at hoveddøren aflåses omkring midnat af sikkerhedsmæssige årsager. Det er vigtigt for os, at I får en god nats søvn, så alle dobbeltværelser er forsynet med en rigtig god dobbeltseng. Der er ingen grund til at planlægge din dag i detaljer med en stram tidsplan, da busser, S-tog og metroen dækker Indre by, brokvartererne, Frederiksberg og byens forstæder.

Next

Zleep Hotel København

hotell københavn

Husk også, at du kan få den 10. Vores indeholder overnatning på Zleep Hotel Copenhagen City, entrébilletter til Tivoli og selvfølgelig morgenmad på hotellet — eller det vil sige på caféen, Kaldi, der ligger i forlængelse af hotellet. Lækkerier rød Vil du forkæle deltagerne, får I her et bredt udvalg af de bedste søde sager og salte lækkerier, vores kokke kan levere. So are our whole movie libraries. Med hundredtusindvis af overnatningssteder i mere end 200 lande giver vi dig et enestående udvalg, hvor du tilmed kan drage fordel af vores prisgaranti.

Next

Scandic Copenhagen

hotell københavn

Er du ikke checket ind eller har du ikke en reservation, skal du ringe på klokken ved døren. Husk bookingkode Bo på Scandics største hotel i Danmark, Scandic Copenhagen med i alt 18 etager. Når aftenen slutter, kan du takke dig selv for at have reserveret din overnatning hos Zleep Hotels, da der ikke er langt hjem på fuld mave. Please read the Cookies section in our to learn more about the cookies used on our website. Vi står klar med tips til det, de lokale elsker ved København.

Next

Hoteller i København. Book en overnatning

hotell københavn

Det giver dig mere tid til at tænke på de mange andre aspekter af dit møde eller konference. The hotel is known for its beautiful and unique architecture and since 1910, it has been a gathering place for Copenhageners, royal families and international guests. Hotellet tilbyder rig mulighed for afslapning efter dagens oplevelser. Den flotte bygning er af ældre dato og er moderniseret af flere omgange. København kan besøges på alle tidspunkter af året, da byen aldrig står stille. Sundt brændstof grøn Skal I være skarpe og have energi til et langt møde sammensætter køkkenet en menu med lavt fedtindhold, økologiske råvarer og sunde snacks.

Next