Hvordan stemme på skal vi danse 2018. Skal vi danse 2020-01-16

Skal vi danse 2017

hvordan stemme på skal vi danse 2018

Hvem som kommer lengst av han, og pensel-kollega, Aune Sand, blir imidlertid spennende å se. Du stemmer ved å sende 2 til 26400 eller ringer 829 49 102. Han har aldri vunnet «Skal vi danse» før, og skal i år danse med Anna Rasmussen. Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg. Mellom 600 000 og 700 000 seere følger konkurransen hver uke, og rekorden stammer fra 2008 da nesten 800 000 seere så sesongens første program. I år skal han danse med Helene Olafsen.

Next

VI ER MED PÅ SKAL VI DANSE!!

hvordan stemme på skal vi danse 2018

Innlegget sprer bevisst usannheter eller på annen måte oppfattes som upassende. Det er alltid litt vanskelig i starten. Les også: — Skulle ønske jeg så mer femininitet Sandra Borchs paso doble høstet heftig applaus, men dommerne var litt splittet i tilbakemeldingene. I sesong tre og fire ble Tommy Steine byttet ut med Kristian Ødegård. I år skal han danse med snowboardproffen Helene Olafsen.

Next

Skal vi danse

hvordan stemme på skal vi danse 2018

Den italienske proffdanseren måtte hastes til legevakten i sykebil, men har siden møtt flittig opp på dansetrening. Santino Mirenna tilbake - tre uker etter skulderskaden Santino Mirenna fikk for tre uker siden fikk. I dagens slowfox var det intet å utsette. Hun spilte 240 landskamper for Norge og skåret 832 mål. Det skyldes blant annet alt dette som skjedde med «Isdans».

Next

VI ER MED PÅ SKAL VI DANSE!!

hvordan stemme på skal vi danse 2018

Varsle meg om nye innlegg via epost. I 2015 danset hun sammen med Pascal, i 2016 danset hun inn en andre plass sammen med Marcus Bailey. Du har helt sikkert også lagt godt merke til en rekke andre kjendiser som Mia Gundersen, Halvard Flatland, Carsten Skjelbreid som senere ledet programmet , Einar Gelius, Aylar Lie, Lars Bohinen, Kari Traa, Lillian Müller og Vebjørn Sand, bare for å ha nevnt noen av veldig mange deltakere. I 2006 vant hun sammen med Kristian Ødegård, og i år skal hun danse med komiker Tommy Steine. I fjor danset hun sammen med Roger Ruud. I 2008 arrangerte Skal vi danse en superfinale med alle de tidligere vinnerparene, og det var Mona Grudt som dro av med seieren i denne spesialversjonen. I begynnelsen av juni fortalte programlederen at paret hadde kjøpt seg hus sammen.

Next

Skal vi danse

hvordan stemme på skal vi danse 2018

Den programlederen som har vært med i flest sesonger er en av kjendisdanserne fra første sesong, Katrine Moholt. Les også: Emilie Nereng 23 Hun er pensjonert blogger og jobber nå med ernæring, helse og livsstil på Instagram og i. Men jeg gleder meg veldig, fortalte Santino. Det hersker ingen tvil om at Hetland er et konkurransemenneske som vil strekke seg langt for å holde ut lengst mulig. Video: Nicolai Aagaard - Men det trengs. Han har også en rekke norske og nordiske rekorder.

Next

Skal vi danse 2018

hvordan stemme på skal vi danse 2018

Du stemmer ved å sende 5 til 26400 eller ringer 829 49 105. De får jo kortest tid som folk kan stemme på de. Jørgine Massa Vasstrand 30 Konkurransemenneske er også treningsprofilen Jørgine «Funkygine» Vasstrand. Hun har siden da opparbeidet seg en av Norges største blogger og Instagram-kontoer. I år skal han delta i programmet for tredje gang, og skal danse med Hedda Kise.

Next

Skal vi danse

hvordan stemme på skal vi danse 2018

Programmet har i tillegg vært nominert til en rekke fagpriser, og vunnet en rekke av dem. Letnes er i likhet med Sandberg også aktuell som deltaker i Farmen kjendis og Charterfeber. Og det er sjokkerende mye penger. Sand er sammen med kunstner Marianne Aulie 46 og bror til Vebjørn Sand 52. Skal vi danse var også nominert til beste underholdningsprogram under Gullruten i både 2008 og 2009, men uten å vinne selve prisen. Den populære prisen «Gullruten» er vunnet hele tre ganger av Skal vi danse, og i tre forskjellige kategorier. Innlegg er ikke skrevet på norsk, svensk, dansk eller engelsk.

Next

VI ER MED PÅ SKAL VI DANSE!!

hvordan stemme på skal vi danse 2018

Du stemmer ved å sende 7 til 26400 eller ringer 829 49 107. Per Sandberg 59 Denne høsten vil seerne se mye til FrPs tidligere nestleder og Erna Solbergs gamle fiskeriminister. Du får se deler av siste ukes trening som introduksjon til hvert par. Nereng har også vært artist, modell og foreleser på Høyskolen i Lillehammer. Men jeg tror ikke jeg skjønte det før mot slutten.

Next