Kangasala jukola 2020. Kangasala SK: Tammikuun seurakirje: jäsenmaksut, Jukola 2020-01-14

Kangasalan Jukola on matkalla osallistujaennätykseen

kangasala jukola 2020

Venlojen Viestiä on järjestetty vuodesta 1978 alkaen. Samaa korttia ei voi käyttää kahdessa eri joukkueessa samassa viestissä. Jos joku tietää jonkun, joka etsii joukkuetta, voi olla yhteydessä Vesaan. Joukkueita ilmoitetaan niin monta, että kaikille 7. Tsekatkaa oma joukkue sillä suurimmalla osalla joukkue ja paikka ovat muuttuneet. Tarvittavien vuokrakorttien määrä on ilmoitettava ehdottomasti ilmoittautumisen yhteydessä.

Next

Kangasalan Jukola on matkalla osallistujaennätykseen

kangasala jukola 2020

Jäsenmaksut 2020 Ramppiin ja muihin menoihin on mukava osallistua hyvällä omatunnolla, kun hoitaa vuoden 2020 jäsenmaksun kuntoon heti näin vuoden aluksi. Jos olet jo ilmoittautunut, mutta haluat muokata tietojasi, tee se ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi tulleesta vahvistusviestistä. Näyttää siltä, että Suomen suurin aikuisliikuntatapahtuma on matkalla uuteen osallistujaennätykseensä. Voitosta, palkintosijoista ja kiertopalkintopisteistä voivat kilpailla vain suunnistusseurojen joukkueet. Erityisesti ulkomaisia suunnistajia muistutetaan siitä, että Suomessa saa suunnistaa kilpailukauden 1.

Next

Jukolan viestin 2019 kilpailukutsu ja osuuspituudet julkaistu

kangasala jukola 2020

Juoksujärjestyksen voi ilmoittaa myös ei-julkisena, jolloin se tulee julkiseksi perjantaina 14. Seura on lunastanut 4 kpl 10x10m telttapaikkaa, jotka ovat kahdessa eri kahden paikan ryhmässä. Kilpailu alkaa yhteislähdöllä lauantaina 15. Järjestäjien antamia ajo-ohjeita on noudatettava. Seitsemän voitoista tuli vuosina 1949-1960.

Next

ahintz.com

kangasala jukola 2020

Kaikki alle 20-vuotiaiden viestiosanottomaksut sisältyvät jäsenmaksuun. Venloihin voi vielä ilmoittautua varajuoksijaksi. Kaksikko ei paljasta suuria salaisuuksia, mutta suostuu raottamaan hieman sitä, mikä suunnistajia Kangasala-Jukolassa odottaa. Hallitus haluaa näin kiittää jokaista menneen kesän Kangasala-Jukola talkoisiin osallistunutta seuramme jäsentä ja kannustaa lähtemään tulevana kesänä viettämään yötöntä yötä Napapiirille. Järjestäjäorganisaatio on julkaissut tänään tapahtuman kilpailukutsun, josta selviää muun muassa viestien osuuspituudet ja lähtöajat. Vuonna 2000 Venlojen viestiin osallistui 622 joukkuetta.

Next

Kangasala SK: Joulutervehdys!

kangasala jukola 2020

Niillä seuroilla, jotka ilmoittavat vähintään 8 joukkuetta Jukola+Venla on oikeus varata kaksi tuulisuojapaikkaa. Kilpailukeskus Kilpailukeskus sijaitsee Heponiemessä, Kangasalan keskustasta 12 km kaakkoon. Voitte sopia kimppatelttailusta niin tilaa varmasti riittää kaikille. Majoitusten avautuu samaan aikaan ilmoittautumisen kanssa 3. Ensimmäisessä ilmoittautumisvaiheessa Kangasala-Jukolaan on ilmoittautunut 16 720 suunnistajaa. Edustuksen sopimusurheilijat ovat huipulle tähtääviä nuoria ja aikuisia, joiden kanssa tehdään oma henkilökohtainen kilpailijasopimus. Jukolan Viesti -tapahtumassa kilpaillaan myös naisten suunnistusviestikilpailu, joka tunnetaan nimellä Venlojen Viesti.

Next

ahintz.com

kangasala jukola 2020

Venlojen viesti Neliosuuksinen viestisuunnistuskilpailu suunnistusseurojen ja muiden yhteisöjen naisjoukkueille. Venlojen Viestiin osallistui Lahti-Hollolassa 1589 joukkuetta. Suunnistusliitolla on tarjota edullinen vakuutus myös aikuissuunnistajille. Onnea, menestystä ja suunnistuksen iloa vuodelle 2020! Jukolassa on mukana maailman huippusuunnistajat rinta rinnan tavallisten kuntosuunnistajien kanssa: kaikilla joukkueilla on tasavertaiset radat ja rastit. Kangasala-Jukolan kilpailuohjeet, käsiohjelma ja Näin toimitaan Kangasala-Jukolassa -ohje julkaistaan toukokuussa 2019 sähköisinä versioina, jotka osallistujien on syytä ladata ennakkoon. Jukolaan ilmoitetaan viides joukkue, Venloihin lähdetään kolmella joukkueella. Rajoitus koskee naisia vain Venlojen viestissä.

Next

Results

kangasala jukola 2020

Harjoittelu Harjoittelu on mahdollista Kangasala-Jukolan harjoituskartoilla. Seuratelttojen koko on 2x16m2 ja teltalle varataan pieni näkösuojanurkkaus varusteiden vaihtoon. Järjestäjät ovat varanneet joukkueiden käyttöön lisäksi 396kpl lämmittämättömiä, järjestäjien pystyttämiä majoitustelttoja à 16 henkilöä. Lasten jäsenmaksuun sisältyy tapaturmavakuutus, joka on voimassa suunnistuskoulun ja TikuTaku- harjoitusten aikana. Vuosina 1951-1977 kilpailu käytiin Venlojen juoksu -nimisenä yksilökilpailuna.

Next

Kangasala SK: Tammikuun seurakirje: jäsenmaksut, Jukola

kangasala jukola 2020

Ankkurin paikat ovat S022 ja S023. Joukkueisiin nimettyjen henkilötietojen tulee olla oikeita. Bussien pysäköinti tapahtuu noin 15 km päässä kilpailukeskuksesta ja busseista ei peritä pysäköintimaksua. Seurabussien, jotka jäävät järjestettyyn pysäköintiin, tulee varata paikka ilmoittautumisjärjestelmän kautta viimeistään 29. Toimihenkilöt Kilpailunjohtaja Harri Virta, , 040-5656357 Pääsihteeri Antti Rantala, , 041-4343394 Markkinointipäällikkö Asko Vesanen, , 050-3601523 Viestintäpäällikkö Outi Hytönen äitiysvapaalla, 28.

Next

Kangasala

kangasala jukola 2020

Lasten jäsenmaksut sisältävät kesäkauden henkilökohtaisten kilpailujen osanottomaksuja 100 euroon asti. Toistaiseksi viimeisimmän voittonsa seura nappasi vuonna 1970. Tilalle on tarkoitus järjestää koko seuralle avoimet hiihtotunnit Kyötikkälässä, mutta juuri nyt 10 vrk sääennuste ei näytä lupaavalta. Tampereen Pyrintö on voitokkain suomalaisjoukkue neljällä voitollaan. Bussin reitti ja aikataulu: 7. Harjoituskarttoja myydään Jukola infossa perjantaista 14. Vuosina 2003-2004 syntyneille suositellaan osuutta 2.

Next

Kangasalan Jukola on matkalla osallistujaennätykseen

kangasala jukola 2020

Valo- ja videokuvaus Tapahtumassa kuvataan sekä valokuva- että videomateriaalia. Ramppi kiinni, hiihtokeliä odotellaan 15. Tapahtuma vaatii onnistuakseen vuosien pituisen valmistelutyön. Tampereen Koovee on ottanut kolmesta voitostaan kaksi viimeisen kolmen vuoden aikana ja on hallitseva Jukolan Viestin voittaja. Toisaalta tapahtuman arvioidaan tuovan matkailullisina tuloina järjestelypaikkakunnalle 6-8 milj. Kilpailun onnistumisen varmistavat järjestävän seuran ja yhteistyökumppanien muodostama 1700-1800 talkoolaisen massiivinen järjestelyorganisaatio sekä parhaimmillaan koko talousalueen kattava yhteistyön ilmapiiri ja tuki.

Next