Kauniit ja rohkeat juonipaljastukset 2020. juonipaljastuksia kaivataan (tunteita ja tuoksuja) 2019-12-13

Turhia mielipiteitä: Kauniit ja rohkeat juonipaljastuksia 2013: Yllätysraskaus

kauniit ja rohkeat juonipaljastukset 2020

Hopen ja Liamin lapsi Beth onkin elossa! Hän yllättää Brooken paheksuvalla reaktiollaan. Näyttelijä vakuutti faneilleen, että Brooke nähdään vielä sarjassa tanssikisan jälkeen. Steffyn lapsen isä on tietysti Liam, eihän maailmassa ole olemassa muita miehiä. Mutta koska äiti-Caroline oli opettanut Douglasia puhumaan aina totta hän paljasti koko vauvasalaisuuden Liamille ja Steffylle: Phoebe on Beth. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Next

Legenda poistuu ruudusta: ikäviä uutisia Kauniit ja rohkeat

kauniit ja rohkeat juonipaljastukset 2020

Saatuaan tietää kaiken Brooke ryhtyy toimeen ja järjestää Liamille ja Hopelle yllätyshäät. Ja tiedän kyllä, että niillä on nyt jo vähintään parin viikon jaksot jo kuvattuina. Hänestä on tulossa Hope for the Futuren muotisuunnittelija, ja hän haluaa yllättää tulevan pomonsa tarttumalla toimeen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äiti ja Caitlin häipy jonnekin, vai minne se oli? Myöhemmin Brooke toteaa, ettei voi elää ilkeän ihmisen kanssa ja luovuttaa kihlasormuksen Billille. Sally esittelee Liamille uuden piirroksensa, ja he halaavat toisiaan. Hän yllättää Brooken paheksuvalla reaktiollaan.

Next

Turhia mielipiteitä: Kauniit ja rohkeat juonipaljastuksia 2013: Yllätysraskaus

kauniit ja rohkeat juonipaljastukset 2020

Thorne on kiinnostunut Teilorista, vai kuka se oli? Reese ehdotti Taylorille yksityistä adoptiota. Mutta kaikki selvis, juu niin se oli. Katherinen ilmoitus aiheuttii Facebookissa kyselyvyöryn. Tänään: Ovatko pliseeryppysi katkeruutta vai vuosia vain, Brooke? Enpä olisi ikinä luullut tippuvani Kaunareista kärryiltä, mutta nyt on ilmeisesti ollut liian pitkä katko. Hope ei tiedä ystävänsä aikeista mitään, vaan nauttii pitkästä aikaa aviomiehensä fyysisestä läheisyydestä. Kas kummaa, mullakin on töllä päällä tänään pitkästä aikaa Kaunareiden aikaan Mä ymmärsin kyllä mistä oli kyse. Hän haluaa kertoa Hopelle totuuden Bethistä, vaikka se uhkaisikin hänen omaa tulevaisuuttaan Loganien perheenjäsenenä.

Next

mtv3 kauniit ja rohkeat juonipaljastuksia

kauniit ja rohkeat juonipaljastukset 2020

Steffy on jo jonkin aikaa halunnut adoptoida Kellylle sisaren, olihan hänellä itselläänkin kaksoissisko Phoebe. Mutta kuka on tämän äpärälapsen isä? Bill on jo viettämässä aikaa toisen kaunottaren, Shaunan kanssa. Brooke otti jo vihkisormuksensakin pois sormestaan, ja Ridge muutti Forresterin kartanolle. Näyttelijä vakuutti faneilleen, että Brooke nähdään vielä sarjassa tanssikisan jälkeen. Bill järjestää Katielle timanttisen yllätyksen.

Next

Kauniit ja rohkeat: Juonipaljastukset: 2019

kauniit ja rohkeat juonipaljastukset 2020

Lue myös: Brooke tapaa Katien ja kertoo erosta. Kaunareita katsoin teininä,koska janosin teininä paljon romantiikkaa. Alkaa ihan ällöttää sellainen ällömakea ja siirappinen tv-ohjelma. Mutta koska äiti-Caroline oli opettanut Douglasia puhumaan aina totta hän paljasti koko vauvasalaisuuden Liamille ja Steffylle: Phoebe on Beth. Caitlinin äiti oli kuollut, vai miten se oli? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Next

Juonipaljastus: Kauniiden ja rohkeiden Brooke jättää Billin!

kauniit ja rohkeat juonipaljastukset 2020

Minusta sarjassa on aivan liikaa siirappia. Shauna iloitsee tyttärensä pääsystä rikkaaseen sukuun ja haluaa varmistaa, ettei mikään uhkaa tämän asemaa. Flo haluaisi vaan kuulla lisää isästään. Olkoon se sitten yksi jakso, tai viikon kohtaukset kerralla Joka tapauksessa jos Taylorin hahmo nyt yhtäkkiä vaan häviäis, niin ottaen huomioon mitä hahmolle tapahtuu juuri nyt, ei se kovin uskottavaa olisi. Entä palaako hän enää sarjaan? Ridgeen ihastunut Flon äiti Shauna on omalta osaltaan lyönyt kiilaa heidän väliinsä, ja siitähän Brooke ei tykkää.

Next

mtv3 kauniit ja rohkeat juonipaljastuksia

kauniit ja rohkeat juonipaljastukset 2020

Ketään muuta tässä sarjassa ei varmaan enää olekaan, vai keitä ne oli? Sally pelkää, että hän on liiankin oma-aloitteinen - onhan mallisto Hopen silmäterä. . Kauniit ja rohkeat -sarjassa Brooke ihmettelee Billin tekosia ja yrittää painostaa tätä kertomaan totuuden. Thomas yrittää raivata Liamin tieltään saadakseen Hopen itselleen, ja Liamin lapset ovat erinomainen tekosyy passittaa hänet merten yli toiselle mantereelle. Saatuaan tietää raskaudestaan Steffy suunnittelee reissua Pariisiin isänsä luokse. Osallistun Italian Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan. Thomas yrittää raivata Liamin tieltään saadakseen Hopen itselleen, ja Liamin lapset ovat erinomainen tekosyy passittaa hänet merten yli toiselle mantereelle.

Next

Juonipaljastus: Kauniiden ja rohkeiden Brooke jättää Billin!

kauniit ja rohkeat juonipaljastukset 2020

Flo joutuu taas kerran puolustautumaan Zoen hyökkäystä vastaan. Sitä Donnaa en nähnyt, mutta jostain lehdestä katsoin kuvasta, että se on sama näyttelijä, joka oli aikoinaan Tunnareissa se Grace, sillä on vielä isommat huulet kuin nykyisellä Taylorilla. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Ja sopivasti toinen potilas synnytti kuolleen lapsen. Maikkarin paras ohjelma on Salatut elämät. Mitä tuo Storm tekee tuossa sarjassa taas, ja miksi se palaveeraa Nickin äidin kanssa? Brooken mielestä on käsittämätöntä, että Katie torjui Billin kosinnan. .

Next