Korkee mustikkamaa. Ilon kautta 2019-11-14

Seikkailupuisto Korkee Mustikkamaa (lasten kantoradat)

korkee mustikkamaa

Huomioithan, että osaa elämyksistä järjestetään vain tiettyinä aikoina, jotka vaativat ajanvarauksen ajoissa. Elämykset, kuten hotellipaketit, jotka vaativat ajanvarauksen ja joissa on varauskapasiteetti, tulee varata hyvissä ajoin. Lahja kehittää fyysistä kuntoa, motoriikkaa, itsetuntoa ja yhteishenkeä sekä toimii turvallisena testiympäristönä vaikkapa korkeapaikan kammon selätttämiseen. Hinnasto 2019 Mustikkamaa Ryhmähinnoittelu yli 20 hengen ryhmille. Paloheinään toukokuussa 2017 avatusta seikkailupuistosta löydät 9 latvarataa ja alan uusimmat seikkailuelementit! Useimmat lahjakortimme ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä, jonka aikana elämys tulee varata ja hyödyntää kokonaisuudessaan. Lasten huoltajat voivat kulkea veloituksetta mukana maastossa.

Next

Seikkailupuisto Huippu

korkee mustikkamaa

Mikäli palveluntarjoaja ei voi tarjota ostettua elämystä, palautamme rahat ostajalle tai tarjoamme vaihtoehtoista elämystä asiakkaan niin toivoessa. Samalla radat haastavat ja kehittävät seikkailijoiden tasapainoa sekä motorisia ominaisuuksia. Lasten radat Kantoradat 90-140cm pituisille seikkailijoille. . Kurkista myös Elämyslahjojen -sivut, jossa tiedotamme uusista tuotteista, kampanjoista, tarjouksista ja kilpailuista. Meiltä saat lahjakortit aina samalla hinnalla, kuin suoraan palveluntarjoajalta. Postitilauksen viivästymisestä Elämyslahjat ei ole vastuussa.

Next

Seikkailupuisto Korkee

korkee mustikkamaa

Jos palveluntarjoaja ei pysty toimittamaan asiakkaalle sovittua palvelua lahjakortin voimassaoloajan aikana, pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Mitään mahdotonta emme ole kuitenkaan suunnitelleet, joten jos perusradat on läpäisty kunnialla ja voimaa vielä rukkasissa riittää niin uusien haasteiden kimppuun vain! Ammattitaitoinen ja palvelualtis henkilökunta sekä kokeneen saksalaisen puistorakentajan rakentamat radat tekevät seikkailusta turvallista ja hauskaa niin ensikertalaiselle kuin kokeneemmallekin seikkailijalle. Seuraa meitä Facebookissa, instagramissa ja tilaa uutiskirje. Koulutetut ohjaajamme voivat myös vetää lisäohjelmaa ryhmällenne tai vaihtoehtoista toimintaa osalle ryhmää, mikäli kaikki eivät halaja korkeuksiin seikkailemaan. Muistathan ottaa lahjakortin mukaan tapahtumapaikalle, jossa se toimii maksuvälineenä. Tällöin lahjakortilla voi valita toisen elämyksen, tai Elämyslahjat palauttaa rahat. Lahjakortin lunastamiseksi ole suoraan yhteydessä palveluntarjoajaan.

Next

Mustikkamaa hinnasto

korkee mustikkamaa

Korkeessa voit järjestää kaikenlaiset ryhmätilaisuudet kuten työpaikan virkistyspäivät, synttärit tai polttarit. Metrin korkeudella kulkevat Kantoradat on tarkoitettu perheen pienimmille, vähintään 90 cm pituisille seikkailijoille ei ikärajaa. Ekaluokkalaiselle haastetta olisi saanut olla enemmän, mutta toisaalta hän voi nyt varmuutta saatuaan siirtyä jo helpoille latvaradoille. Useilla uimarannoilla Aurinkolahti, Hietaranta, Kallahdenniemi, Laajasalo, Lauttasaari, Marjaniemi, Pikkukoski, Mustikkamaa ja Puotila on myös kioskeja,. Mustikkamaa - Blueberry Land Mustikkamaa, Blueberry Land, is a small island East of Helsinki Kajakki on paras tapa tutustua Itä-Helsingin upeaan saaristoon.

Next

Mustikkamaa hinnasto

korkee mustikkamaa

Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua. Kolme hauskaa ja jännää seikkailurataa sekä kiipeilyvarusteet antavat mitä parhaimman fiiliksen ja seikkailuelämyksen. Welhonpesästä vuokralle melonta-, lumikenkäily ja retkiluistelukalustoa joka tarpeeseen. Helsinki By Night -melontaan sisältyvät myös huomiovalot Jäsen! Puistossa on turvallisia kiipeilyratoja lapsille ja aikuisille. Lahjakortin viimeinen voimassaolopäivä on elämyksen viimeinen käyttöpäivä. Olemme toimineet vuodesta 2010 lähtien ja meille on ensiarvoisen tärkeää olla luotettava niin asiakkaiden, kuin palveluntarjoajiemme suuntaan. Viisi eritasoista rataa antavat haastetta kaikentasoisille seikkailijoille.

Next

Adventure Park Korkee (Helsinki)

korkee mustikkamaa

Tilaukset, jotka on tehty arkisin klo 14 mennessä, lähetetään saman päivän aikana. Ja tapoja nauttia raittiista ilmasta, kauniista maisemista sekä pienistä ja suurista luonnon. Seikkailupuisto jossa puihin rakennettuja köysiratoja Flowpark -tyylisesti. Seuraavat 4 rataosuutta ovat hieman vaativampia ja haastavat tekniikkaasi sekä voimiasi perusratoja enemmän. Posti toimittaa lahjat normaalisti viiden 5 arkipäivän sisällä. Julkaisemme näissä kanavissa aika-ajoin kilpailuja, alennuskampanjoita ja vaihtelevia tuotetarjouksia.

Next

Seikkailupuisto Korkee

korkee mustikkamaa

Elämyslahjat Oy on suomalainen yritys. Tilaa uutiskirje, ja jaamme kanssasi hauskimmat ja ajankohtaisimmat lahjaideat. Varaukset ja tiedustelut: varaukset korkee. Jos et jostain syystä saa ostettua elämystä verkosta, voit soittaa ja autamme tilauksen teossa: 09 315 76543. Koulutetut ohjaajamme voivat myös vetää lisäohjelmaa ryhmällenne tai vaihtoehtoista toimintaa osalle ryhmää, mikäli kaikki eivät halaja korkeuksiin seikkailemaan.

Next

Mustikkamaan rataesittely

korkee mustikkamaa

Yst√§vien menoa yl√§ilmoissa on hauska seurata my√∂s maasta k√§sin, joten kiipeilyn v√§liin j√§tt√§v√§t kannustusjoukotkin kannattaa ottaa mukaan! Radoilla on helppok√§ytt√∂inen Kanopeo Saferoller ‚ÄĒjatkuvavarmisteinen kiipeilypuistoihin suunniteltu turvaj√§rjestelm√§, joka est√§√§ seikkailijaa tippumasta radalta. Lahjakortin vaihto el√§mykseen ei vaikuta sen voimassaoloaikaan, vaan viimeinen voimassaolop√§iv√§ on merkattu alkuper√§iseen avoimeen lahjakorttiin 12kk ostosta. Toimituksen kesto riippuu maksu- ja toimitustavasta. Kurssille osallistumisen este saattaa olla tajuntaan tai tasapainoon vaikuttavat sairaudet tai pelkotilat Marine outdoors - Mustikkamaan v√§linevuokraamo - KikkaPakka Kirjoittelin v√§h√§n aika sitten suppailusta T√∂√∂l√∂nlahdella. Spring on Tervasaari Tar Island.

Next

Seikkailupuisto Korkee Mustikkamaa (lasten kantoradat)

korkee mustikkamaa

Korkeen Kanto -radat on suunniteltu erityisesti kaikkein pienimmille seikkailijoille. Easily share your publications and get. Vaihto-oikeutta ei ole, mutta lahjakortti on monik√§ytt√∂inen ja lahjansaaja voi valita jonkin muun samanhintaisen tai edullisemman el√§myksen. Rogaining: Rogaining is team sport of long distance cross-country navigation and enjoying. Latvaradoilla turvaj√§rjestelm√§n√§ on Edelrid Smart Belay ‚ÄĒ√§lysulkurenkaat ja Kantoradoilla lapsille helppok√§ytt√∂inen jatkuvavarmisteinen Saferoller.

Next