Kupla kuhmut 2020. ahintz.com :: Näytä viesti 2019-11-17

Kilpailut

kupla kuhmut 2020

Jokkis on parasta paikan päällä. Suosio kuitenkin kasvoi niin suureksi, että luokka päätettiin ajaa omanaan muutaman vuoden päästä. Puolen tuhannen ilmoittautuneen kilpailijan raja rikkoutui neljännen kerran, kun tulevan viikonlopun kilpailuun ilmoittautui määräaikaan mennessä 501 kilpailijaa. Osallistujamäärältään suurin, eli yleinen luokka on vuorossa viimeisenä. Suomessa ainoana ajettavassa Kupla-luokassa oli mukana silmiä hivelevän kauniita kuplavolkkareita, jotka olivat toinen toistaan tehokkaampia.

Next

ahintz.com :: Näytä viesti

kupla kuhmut 2020

Rataa ja rata-aluetta on jatkuvasti korjattu ja kunnostettu. Tänäkin vuonna lähes 130 kuplaa kisailee voitosta. Luokkaan voi osallistua vain kuplavolkkarilla. Sunnuntaina aloitetaan senioreilla ja kisan päättää yleinen luokka. Nämä luokat ajetaan erillisinä, mikä mahdollistaa kumpaankin luokkaan osallistumisen samalla autolla.

Next

Juha Perälä tuplavoittoon KUPLA

kupla kuhmut 2020

Myös Kupla-luokassa kilpailee suurin kilpailijamäärä tapahtuman 18-vuotisen historian aikana, yhteensä 153 jokkisharrastajaa. Kuva: Jani Tamminen Kupla-Kuhmut on jokamiehenluokkakansalle varma kevään merkki. Kupla-Kuhmut Risten radalla Kokemäellä tulevana viikonloppuna Kupla-Kuhmut järjestetään jo 21:nnen kerran Kokemäellä. Lauantaina kilpailu alkaa kello 11 nuorten ja naisten limittäin ajettavilla luokilla. Nuoret ja naiset ajavat limittäin.

Next

22. KUPLA

kupla kuhmut 2020

Kokemäen Vaikuttajanuoret yhdessä Nuorisopalveluiden kanssa järjestävät ma 13. Yleinen luokka on alue 7 aluemestaruusosakilpailu. Alkuvuosina kupla-luokkaa ei järjestetty erillisenä luokkana, vaan kuplat kilpailivat muiden autojen kanssa. Kokemäen Urheiluautoilijat Kilpailunjohtajat Sinikka Aatrakoski, p. Sunnuntaina kello 10 kilpailun aloittavat 69 senioriluokkalaista. Kierros alkaa klo 17 Henrikinhovilta Iltarusko 1 , josta kuljemme pikkuhiljaa kohti Nuorisotaloa. Tämä on Suomessa ainutlaatuinen, vain Kokemäellä ajettava luokka.

Next

Tapahtumalista

kupla kuhmut 2020

Kisaan ilmoittautui tänä vuonna ennätyksellinen määrä kilpailijoita, kaiken kaikkiaan 517. Siihen on ilmoittautunut 184 kilpailijaa. Puffetissa on myynnissä monenlaista purtavaa, ainakin grillimakkaraa, kahvia, limsaa, lettuja ja jäätelöä. . Tapahtumaan tullaan ympäri Suomen kilpailemaan, toimitsijatehtäviin ja seuraamaan jännittävää tapahtumaa. Lisätietoja: Satasoittoyhdistys ry, info at satasoitto.

Next

22. KUPLA

kupla kuhmut 2020

Lauantaina kisa alkaa klo 11 ja sunnuntaina klo 10. Nuoria on mukana 43, naisia 57 ja lauantain kolmannessa luokassa Kuplissa 148. Alustavia ilmoittautumisia otetaan vastaan pe 10. Kisassa ajetaan lauantaina nuorten, naisten ja Kupla-luokka, joka on ainoa laatuaan Suomessa. Sunnuntaina kilpailu alkaa klo 10. Tulossa on kovatasoinen ja paljon tapahtumia tarjoava tapahtuma.

Next

ahintz.com

kupla kuhmut 2020

Kilpailun historian suurin osallistujamäärä takasi nopeatempoisen ja kovatasoisen kilpailun. Edellisten vuosien tapaan Satasoitto tuo molempien kaupunkien katukuviin musiikkia monin erilaisin ja mielenkiintoisin kattauksin. Kokemäen Urheiluautoilijat järjesti Risten radalla ensimmäisen jokamiesluokan autokilpailun vuonna 1984. Lauantaina aloitetaan kilpailu klo 11. Juha Perälä voitti myös sunnuntain yleisen luokan kilpailun suvereenisti. Luvassa on kovatasoinen, jännittävä kilpailu, jossa tapahtumia riittää.

Next

18. KUPLA

kupla kuhmut 2020

Kilpailu alkaa lauantaina klo 11 ja sunnuntaina klo 10. Säävaraus Kierros päättyy klo 19 Nuorisotalolle Siltakatu 1C , jossa on mahdollisuus vielä nauttia lämmintä kaakaota ja piparia. Kisaan ilmoittautui mukaan lähes 430 kilpailijaa. . . .

Next

Ajankohtaista

kupla kuhmut 2020

. . . . . .

Next