Landskamp norge. Program 2020-01-18

Landskamp Norge

landskamp norge

Reserver: Michael Spangsborg 249, John Helt 269 heraf 22 på A-holdet , Vilhelm Munk Nielsen 224, 180, Lars Lundqvist 158, fra Kolding 122, Keld Bordinggaard 92, Flemming Christensen 94 heraf 4 minutter på A-holdet , 90, 90, 90, 71, 45 og 3. Norge hade visserligen det bästa försvaret under gruppspelet men de hade det näst sämsta anfallet. Syv sejre, tre uafgjorte og tre nederlag. Norge deltog inte premiäråret 1930, och ställde heller inte upp i kvalspelet till. Stort tillykke til de 23 mand, der er udtaget til at forsvare Sagasværdet! The timestamp is only as accurate as the clock in the camera, and it may be completely wrong.

Next

File:Harry Boye Karlsen

Dato Modstander Spillested Resultat Turnering Bemærkning 87 30. Första norska segern över Sverige kom på hemmaplan i Norges huvudstad Kristiania som sedan heter den , norsk seger med 2-1. Anden periode forblev målløs… Efter 0-6 mod Letland i går tog det danske U18-landshold i dag en dejlig revanche. Det sidste år bibragte 7 sejre, 4 uafgjorte og 3 nederlag, med en målscore på 30-11. Desuden blev det til 1 mål fra fra , Jesper Olsen, Frank Arnesen, Preben Elkjær, Lars Bastrup, Søren Busk og. Norge fick sedan 1-1 borta mot Island och slog Makedonien med 2-1. Dato Modstander Spillested Resultat Turnering Bemærkning 1 07.

Next

File:Landskamp Norge

Hemmamatchen i Ullevaal slutade 0-3 till Spanien. I nästa match spelade Norge uselt och förlorade med 0-1 mot Jugoslavien. Norge missade att kvala in i , efter förluster med 0-2 mot blivande finalisterna Tjeckien i den 6 september 1995 och med 0-3 mot Nederländerna i den 15 november 1995. Alt i alt gav året 6 sejre, 3 uafgjorte og 6 nederlag, med en målscore på 19-20. Her dyster seks hold om en enkelt plads i næste års top-division — og Danmark og Norge er to af dem.

Next

Færrest minutter blev det til Tommy Christensen med sølle 3, Peter Rasmussen 4, Brian Rasmussen 8, Peter Hertz 11, Jan Lauridsen 14, Carsten Pedersen 15, Kurt Jørgensen 18, Bjarne Goldbæk 19, Frank Løndal og Jens Kolding hver 20 minutter. Jens Jørn Bertelsen spillede samtlige 810 minutter. Danske målscorere var Flemming Povlsen 5 mål, John Eriksen 3, 3, Claus Nielsen 2, Brian Laudrup 1, Per Frimann 1, Bjørn Kristensen 1, Kim Vilfort 1, Morten Olsen 1, Michael Laudrup 1 og Jan Bartram 1 mål. Den vann Norge för första gången borta mot Sverige, då norrmännen segrade med hela 5-1 i Göteborg. Mot Sverige och Danmark blev det oftast förlust.

Next

Danmarks Ishockey Union

Kulminationen kom midt i årtiet med pragtpræstationerne ved i og i. I den 78:e minuten gör Brasiliens mål och nu måste Norge göra två mål för att inte åka ur turneringen. Landskap i är en sällan använd geografisk benämning. Norge vann sedan de två sista mactherna men det räckte bara till en fjärdeplats i gruppen. All structured data from the file and property namespaces is available under the ; all unstructured text is available under the ; additional terms may apply. Målet og ambitionen er at komme med op i det fine selskab til den kommende sæson, og træner Fredrik Glader og hans trænertrup har udtaget følgende mandskab.

Next

Norges herrlandslag i fotboll

. Der er vores fokus i de her kampe. Desuden var der mest spilletid til: Ole Rasmussen 800, Ole Qvist 720, Per Røntved 720, Preben Elkjær 630, Allan Simonsen 563, Lars Bastrup 540, Frank Arnesen 534, Ole Madsen 483, fra 464 og Søren Lerby 450 minutter. Følgende spillere skal med på turen: G Christian Elmose 09-01-2001 Herlev G Frederik Søgaard 27-03-2001 Herning G David Grubak 30-09-2000 Rungsted D Magnus U. Desuden Brian Chrøis 120, Torben Christensen 100, Steen Hansen 60 og Frank Løndal 20 minutter.

Next

Sejren i Irland var forholdsvis smertefrit og er bedst kendetegnet ved, at John Sivebæk scorede sit eneste landskampsmål. Fodbold resultater i vores resultat livescore opdateres real time imens kampen er i gang, så du skal ikke opdatere din browser. Vi… Det danske U17-landshold kom ganske respektabelt ud af eftermiddagens kamp mod Slovakiet, der var premiere i firenationersturneringen i Olympiazentrum i Füssen i Tyskland. Efter… U17-landsholdet spiller i eftermiddag mod Slovakiet i den første kamp i den traditionsrige turnering i tyske Füssen. Bruttotruppen ser således ud: Pos. You may do so in any reasonable manner, but not in any way that suggests the licensor endorses you or your use. Danmark åbner turneringen mod Tjekkiet torsdag klokken 14:30 og møder fredag Tyskland samme tidspunkt.

Next

Det stod klart, da Ungarn… Så er det ved at være tid. Vid en vänskapslandskamp kom Norges första bortaseger mot Sverige sedan. Andra framgångar var då Norge kvalade in till fotbollsturneringen vid , där man dock inte deltog på grund av. Detta var första segern i en tävlingsmatch mot Brasilien. Första norska vinsten mot Danmark kom den 1918, 4-0 på hemmaplan i Kristiania. Så er det sikkert og vist.