Leijonat mm kisat 2020. Nuoret Leijonat 2020-02-07

Jääkiekon Nuorten U20 MM

leijonat mm kisat 2020

Muista tämä: Suomi lähtee kisoihin viime vuoden mestarina — mutta on silti tämän vuoden kisoissa altavastaaja. Viime vuoden mestari, kotimaa Suomi lähtee vasta viidentenä tähän laukkaan. Nyt kisat kuitenkin järjestetään Tsekeissä ja ottelut ovat nähtävissä suorana oikein hyvään aikaan. Vuosien 1974-76 sijoitukset ovat epävirallisia. Viime vuoden finaalin parhaat palat — Suomi kaatoi Kanadan: Jos yllä oleva video ei syystä tai toisesta näy, voit katsoa sen. Neljän maan turnaus, Perm, Venäjä 20.

Next

Jääkiekon MM 2020 otteluohjelma

leijonat mm kisat 2020

Pelaaja Maalit Syötöt Pisteet 1. Klo 17:30 Tshekki 1—2 Ruotsi, Jäähalli La 09. Samasta osoitteesta löydät myös viime vuoden kisojen kaikki ottelukoosteet. Alkulohko on Suomelle helpohko ja tärkeää on jatkaa vahvalla suorituksella jatkopeleihin. Kaikki lohko A:n alkusarjaottelut pelataan Tsekin Trinecissä. Lyö vetoa Suomen voitosta tulevissa kisoissa ja lunasta vedonlyöntisivuston tervetulotarjous.

Next

Jääkiekon U20 MM

leijonat mm kisat 2020

Nuorten Leijonien menestynein vuosikymmen sijoittuu 1980-luvulle, jolloin Suomi voitti kerran kultaa, kolmesti hopeaa ja kahdesti pronssia. Aikataulu ei ole vielä varmistunut otteluun, joka kuitenkin pelataan lauantaina 4. Saksa pelasi myös Kazakstania vastaan 2. Vain Suomen Matias Maccelli löytyy 10 ennakkosuosikin joukosta kisoihin lähdettäessä. Kanada on voittanut kultaa jopa 17 kertaa ja yhteensä heillä on mitaleja 31 kappaletta. Vielä viime vuonna näit YouTubesta kaikki U20 kisojen matsit.

Next

Nuoret Leijonat

leijonat mm kisat 2020

Lue lisää ja Arvostelu Bonus Kierrätys Pelaa 1. Tshekki ja Saksa lähtevät lähtökohtaisesti keskenään taistelemaan siitä, kuka joutuu jättämään turnauksen kesken lohkovaiheessa. Katso tästä kaikki alkusarjan pelipäivät ja ottelut. Päivitämme tuloksien jälkeen tätä sivua ottelu ja lohkotulokset , joten pidä tämä tallessa. Klo 17:20: Suomi-Kazakstan Tiistaina 19.

Next

Nuoret Leijonat

leijonat mm kisat 2020

Jenkit laitettiin pakettiin Suomen toimesta, muut ennakkosuosikit jatkavat. Klo 21:20: Sveitsi-Suomi Torstaina 14. Koska ottelut pelataan Tsekeissä tänä vuonna niin otteluajatkin ovat todella suotuisat Eurooppalaisille katsojille. Kolmannen erän puristus Kanadalta ja samanaikaiset hölmöilyt Venäjältä johtivat Kanadan 4-3 voittoon U20 finaalissa. Finaali pelataan Ostravar Areenalla Ostravassa. Suomen pelaajat ottivat turnauksen pistepörssissä kolmoisvoiton.

Next

Jääkiekon MM 2020 otteluohjelma

leijonat mm kisat 2020

Huomioi myös, että samaan aikaan Helsingissä pelataan A-maajoukkueiden Karjala-turnaus. Kaikki ottelut voi katsoa suorana Yle Areenasta. Mistä katsoa nuorten Leijonien ottelut? Tshekki, Jäähalli Klo 17:30 Ruotsi 6—1 Venäjä, Jäähalli Su 10. Alla Suomen sijoitus viimeisen 10 vuoden ajalta. Klo 14:00 Suomi 1—2 ja. Venäjä ja Neuvostoliitto on voittanut yhteensä 12 kultamitalia.

Next

Jääkiekon Nuorten U20 MM

leijonat mm kisat 2020

Mestariksi itsensä pelasi Kanada, joka voitti finaalissa Venäjän niukasti 4-3. Tällä hetkellä listattuna valmistavien turnauksien ja leiritysten kokoonpanot. Kamppailu Ruotsin kanssa pronssista käytiin, valitettavasti tällä kertaa Suomi taipui luvuin 2-3. Nuoret Leijonat lähtee turnaukseen hallitsevana maailmanmestarina. Kanada luisteli ja laukoi kisojen voittoon. Alla olevat tilastot ovat vuosilta 1974-2019. Nykyään tarjolla myös paljon vedonlyöntibonuksia ilman kierrätystä.

Next

Nuoret Leijonat

leijonat mm kisat 2020

Suomi avaa kisat Ruotsia vastaan torstaina 26. Näin joukkue sai lopullisen muotonsa 23 pelaajaa, 20+3. Voit katsoa alta kisajärjestäjän esittelyvideon kisakaupungista! Tshekki — Suomi 4-2 Ruotsi — Venäjä 0-1 25. Vuosi Suomen sijoitus 2019 Kultaa 2018 6. Venäjää vastaan oli vauhdikas ja värikäs.

Next

Jääkiekon U20 MM

leijonat mm kisat 2020

Raimo Helmisellä on myös oma ura todellakin vaakalaudalla nuorien leijonien menestyksen suhteen. Kisoja käydään finaaliin asti, joka pelataan 5. Lisäksi Yle näyttää tv:n puolella välierät ja finaalin. Viimeksi kisat järjestettiin Suomessa 2016, milloin Suomi pelasi ilmiömäisen turnauksen voittaen nuorten maailmanmestaruuden. Perjantaina järjestetään Suomi-kiekkopäivä, joka huipentuu alle 20-vuotiaiden Suomen ja Venäjän otteluun kello 16. Samalla myös vedonlyönti kisojen aikaan on noussut aivan uusille tasoille. Viiden joukkueen alkulohkoista selviää neljä puolivälieriin.

Next