Lumo festivaali oulu 2020. Lumo festivaali Oulu 2019 2019-12-16

Voimistelun ja tanssin Lumo

lumo festivaali oulu 2020

Seitsemättä kertaa järjestettävä tapahtuma herättää kylmän ja pimeän kaupungin eloon viikonlopun ajaksi ja tuo jälleen ilon ja valon ihmisten keskuuteen useissa eri ilmenemismuodoissa. Tuomareiden antamien pisteiden perusteella palkitaan mitalein sarjan kolme parasta ryhmää. Vahvasti kansainvälisen Lumon ohjelmistossa on laaja kattaus teoksia, joita toteuttavat oululaiset, suomalaiset ja eurooppalaiset taiteilijat, yritykset ja yhteisöt. You can move in even tomorrow! Suomipop Festivaali Oulu suomipopfestivaali Ikäraja: K-18 Lippujen varausaika 2 päivää. You are in the process of drawing up an application for an apartment.

Next

Vuokra

lumo festivaali oulu 2020

Ryhmät saavat tuomareilta myös kirjallisen palautteen. Continue editing or log out. Brahen Voimistelijat ja Mikkelin Nv 28. Festivaalin päätöskonsertissa Lehtipuun kanssa esiintyvät Oulun barokkiorkesteri, sopraano Virva Puumala Janne Sihvo basso , Anu Arvola altto sekä vanhan musiikin kuorot Cappella pro Vocale ja Sofia Magdalena. Musiikin eri lajien lisäksi mukana on niin tanssin, teatterin, kirjallisuuden, kuvataiteen, elokuvan kuin lastenkulttuurinkin kiinnostavimmat tekijät.

Next

Vuokra

lumo festivaali oulu 2020

Tämän vuoden Lumo-valofestivaali keskittyy Hupisaarille ja keskustaan, mutta näkyy entistä vahvemmin myös eri puolilla kaupunkia. Choose an apartment and make a tenancy agreement by paying the rent for one month. Gym for Life -sarjaan voi osallistua kaikilla tanssin, tanssillisen voimistelun ja eri voimistelulajien ohjelmilla. For one weekend, Oulu city centre brightens up the lives of art lovers with exciting light installations, 3D projections and performances by both local and international artists. Kilpailussa noudatetaan Voimisteluliiton Gym for Life -sääntöjä. Voimistelun ja tanssin Lumo Voimistelun ja tanssin Lumo on iloinen ja energinen tapahtuma, jossa nähdään voimistelua ja tanssia kaikessa moninaisuudessaan ja koetaan yhdessä esittämisen riemua.

Next

Voimistelun ja tanssin Lumo

lumo festivaali oulu 2020

Suuri osa teoksista keskittyy Hupisaarille. Lumo-valofestivaalin koko ohjelmaan voi tutustua. Konsertin kantavana teemana on paljon matkustanut, varioitu ja käytetty keskiajan hittibiisi J´ay pris amours. The free festival brings a magical atmosphere to downtown Oulu and some of the light installations will remain in place afterwards to act as permanent inspiration for the locals. Lippujen talvihinnat ovat voimassa 11. Sekä ihmisyys että ympäröivä luontomme nousevat valokeilaan yli kahdessakymmenessä ohjelmasisällössä. Aino Peltomaa, sopraano, harppu, perkussiot Ilkka Heinonen, jouhikko, g-violone Juho Myllylä, nokkahuilut, elektroniikka Marianna Henriksson, cembalo Nuoren polven muusikoiden kollektiivi Ensemble Gamut! Kansainvälisyyden lisäksi Lumossa on jälleen mukana laaja kirjo monitaiteellista ohjelmaa, joissa yhdistyvät taiteen eri muodot: performanssit, musiikki, kuvataide, videomäppäykset ja tietysti valaistukset.

Next

In English

lumo festivaali oulu 2020

You have not completed your application. Valtakunnallinen Lumo-finaali järjestetään kerran vuodessa. Voimallinen ja henkeäsalpaavan kaunis luonto murtautuu kaupungin arkkitehtuurista ja vie mennessään unien ja fantasioiden maailmaan. Vantaan Voimisteluseura Valtakunnallinen finaali on Kuopiossa 5. Finland Festivals toimii kulttuurin ja matkailun alalla ja sen tärkeimmät tehtävät ovat festivaalien edunvalvonta, promootio, tiedotus, tiedonkeruu ja tutkimus sekä koulutus. Lumo-valofestivaali levittäytyy tänä vuonna Oulun kaupungin ydinkeskustaan sekä Hupisaarten puistoon. Return to browsing for apartments Rent in fifteen minutes! Gym for Life -sarjat: 1a voimistelu ja tanssi, pienet ryhmät 15 hlöä tai vähemmän 1b voimistelu ja tanssi, suuret ryhmät 16 hlöä tai enemmän 2a voimistelua suurilla telineillä, pienet ryhmät 15 hlöä tai vähemmän 2b voimistelua suurilla telineillä, suuret ryhmät 16 hlöä tai enemmän Asiantuntijat arvioivat esityksistä seuraavia osa-alueita: viihdyttävyys, omaperäisyys, tekniikka, laatu ja turvallisuus, yleisvaikutelma.

Next

Lumo

lumo festivaali oulu 2020

Lisätietoja: Ohjelmapäällikkö Jarkko Halunen, 044 703 8274, jarkko. Samalla ihmisluonnon taipumukset paljastuvat herkkinä ja mutkikkaina. Videotaidetta, näyttämötoimintaa ja vanhaa musiikkia yhdistelevässä teoksessa Lehtipuu kuljettaa omalla taiturillisella tavallaan yleisön Lontoon ja Islannin kautta Ouluun. Tanssiryhmät voivat osallistua minkä tahansa alueen tapahtumaan millä tahansa tanssityylillä. Käsiohjelma 10 e Stella splendens — Musiikki ja tähtitiede Keskiviikko 5. Suru, himo, kaipuu, katkeruus ja menetys kuuluvat musiikissa ja runoudessa. Lumo-valofestivaali on kolmipäiväinen ja järjestetään 22.

Next

Lumo festivaali Oulu 2019

lumo festivaali oulu 2020

Pohjois-Pohjanmaan museoon ja taidemuseoon on myös vapaa pääsy koko festivaalin ajan. . Ryhmät saavat esityksestään joko pronssi-, hopea- tai kultamaininnan. Kaikkiaan Lumo-valofestivaalissa nähdään tänä vuonna yhteensä noin 30 eri teoskokonaisuutta, joista seitsemän tulee ulkomailta, viidestä eri Euroopan maasta. Julkistetut esiintyjät: Tehosekoitin, Kaija Koo, Lauri Tähkä, Vesala, Popeda, Jukka Poika, Teflon Brothers, Olavi Uusivirta Lisää artistijulkistuksia luvassa koko kevään ajan. Valofestivaali keskittyy Hupisaarille ja keskustaan, mutta valtaa myös eri kaupunginosia.

Next

Lumo

lumo festivaali oulu 2020

Finland Festivals on voittoa tavoittelematon aatteellinen yhdistys. Kilpailuissa noudatetaan Voimisteluliiton tanssin kilpailun sääntöjä ja arviointiperusteita. Rent an apartment from the Lumo webstore immediately, free of charge - without middlemen, broker´s fee or a security deposit. Lisäksi Pohjois-Pohjanmaan museo esittäytyy keskellä Ainolan puistoa uudessa valossa: puolalaisen Artur Grycukin teos Dynamic Illumination korostaa olemassa olevaa arkkitehtuuria ja lisää rakennuksen lumoa entisestään. Kuopion Reippaan Voimistelijat Hae esiintymään Lumo-finaalin yhteydessä järjestettävään Lumoava-näytökseen 31. You have an application that has not been submitted. Britteinsaarilla syntynyt musiikki luo tunnelmaa, joka vaihtelee Byrdin täyteläisistä soinneista Händelin draamaan, tuntemattomiksi jääneiden tekijöiden lauluista omintakeiseen Tomkinsiin.

Next

Kaikki festivaalit

lumo festivaali oulu 2020

You can return to your application at any time here. You can return to browsing for apartments at any time without losing the data you have entered. Festivaali 2020 Oulun Vanha Musiikki -festivaali 5. Lumo on kaiken ikäisille tytöille ja naisille, miehille ja pojille — ja useille voimistelulajeille. . .

Next

Lumo

lumo festivaali oulu 2020

. . . . . .

Next