Mehiläinen kauppiaskatu. Syöpäseulonnat 2019-11-15

Laboratorio ja laboratoriokokeet

mehiläinen kauppiaskatu

Digiklinikka on oiva apu lasten sairaustilanteiden hoitamiseen eikä lääkärille tarvitse lähteä kipeän lapsen kanssa. Yleislääkärit Mikko Hurme, Janne Orava, Tia Lahti ja Petri Kresanov ja Heli Ylä-Outinen Lastenlääkärit Anne Putto-Laurila, Tuire Lähdesmäki, Irma Holopainen ja Tuomas Jartti Ortopedi Kari Kangassalo Korvalääkäri Sami Ventelä Gynekologi Igor Kresanov Hoitajan vastaanotto klo 11-20 Sunnuntaina 3. Työterveysasiakkaille lasku lähtee suoraan työnantajalle eli uusinta on sinulle maksuton. Vastasyntyneiden lasten liittäminen perheprofiiliin ei kuitenkaan onnistu. . Suosituksia on hyvä noudattaa, jotta näyte on mahdollisimman luotettava, ja tulos vertailtavissa viitearvoihin.

Next

Digiklinikka tuo lääkärin luoksesi

mehiläinen kauppiaskatu

Ennen digiklinikkakäynnin aloittamista, täytä tiedot vakuutusyhtiöstä OmaMehiläisen Omat tiedot -kohdassa. Tarkat ehdot näet omasta vakuutussopimuksestasi. Sairaanhoitajan vastaanotto + rokottaminen Sairaanhoitajan vastaanotoille voi tulla ilman ajanvarausta tai varata ajan aukioloaikojemme puitteissa. Mehiläinen tarjoaa laaja-alaisimmat palvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Jos et ole saanut kutsukirjettä turvakiellon vuoksi tai sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteys palveluntuottajan ajanvarausnumeroon 045 7734 9975. Kuntosalimme on käytössäsi myös viikonloppuisin avainkortilla.

Next

Mehiläinen Turku Kauppiaskatu

mehiläinen kauppiaskatu

Saat kuitin sähköpostiisi, kun veloitus on tehty. Jos vakuutuksesi on jossain toisessa vakuutusyhtiössä, voit hakea Digiklinikka-käynnistä korvauksen omasta vakuutusyhtiöstäsi käynnin jälkeen. Lääkärit tunnistautuvat potilastieto- ja käyttöjärjestelmään aina henkilökohtaisella varmennekortillaan. Maksukorttisi tietoja pyydetään ensimmäisen asioinnin yhteydessä, kun maksat käyntisi itse. Kuvaile lyhyesti, mihin vaivaan lääke on alun perin määrätty ja kerro tämänhetkinen terveydentilasi. Kattava perushammashoito, suuhygienistipalvelut, suukirurgia, hammasimplantit, oikomishoito, juurihoito, 3D-kartiokeilakuvaukset, kruunu- ja siltaprotetiikka, hammasproteesit, esteettinen hammashoito, hammashoito nukutuksessa, sedaatio, lasten hammashoito, työterveyshammashoito.

Next

Mehiläinen Turku Kauppiaskatu

mehiläinen kauppiaskatu

Työterveyspsykologi Jesse Eteläaho vastaa yleisiin kysymyksiin kirkasvalohoitoon liittyen. Sairaanhoitajan vastaanotolla annetaan rokotuksia, poistetaan ompeleita ja hoidetaan haavoja. Tavoitteena on parantaa ja ylläpitää asiakkaidemme toimintakykyä sekä liikkumista. Miten kauan kirkasvalohoidon tulisi kestää? Mammografia- ja ultraäänitutkimuksiin voi varata ajan myös Mehiläisen verkkoajanvarauksen kautta tai puhelimitse numerosta 010 414 5760. . Tämän lisäksi todistus tulee myös Työterveys-näkymän loppuun. Työterveyshoitajat ovat paikalla klo 8:00-16:00.

Next

Mehiläinen, Kauppiaskatu 8, Turku (2020)

mehiläinen kauppiaskatu

Löydät meidät myös Twitteristä: ja LinkedIn:stä Lauantaina 14. Lääkäri arvioi aina jokaisen potilaan kohdalla, tarvitseeko potilas fyysistä tutkimusta ja tarvittaessa ohjaa perinteiselle vastaanotolle. Jos nimeä ei näy valikossa, paina lisää perheenjäsen ja syötä lapsesi henkilötunnus. Yleislääkärit Daavid Nieminen, Kalle Ranta, Jussi Salmi ja Esa Lähtönen Lastenlääkärit Laura Korhonen, Varpu Elenius ja Olli Honkinen Tapaturmaklinikalla kirurgi Juha Aalto Korvalääkäri Misa Jaakkola Hoitajan vastaanotto klo 11-20 Sunnuntaina 10. Tarvittaessa lääkäri pyytää lähettämään kuvia diagnoosin ja hoito-ohjeiden tueksi. Reseptit uusitaan vuorokauden kuluessa ja toimitetaan sähköisenä reseptinä. Laboratorioiden aukioloajat ja ajanvarauskäytännöt löytyvät.

Next

Laboratorio ja laboratoriokokeet

mehiläinen kauppiaskatu

Joissain työpaikoissa muutaman päivän sairauspoissaolosta riittää työntekijän oma ilmoitus esimiehelle. Ajanvaraus Mehiläisen verkkoajanvarauksen kautta tai puhelimitse numerosta 010 414 00 Ajanvarausvastaanoton lisäksi löydät meiltä myös tapaturmapäivystyksen. Kun olet tulossa laboratoriokokeisiin, kannattaa tutustua siihen,. Sisäänkäynnit Kauppiaskatu 8 ja Aurakatu 9. Lääkäri kysyy sinulta tarkentavia kysymyksiä ja pyrkii saamaan kattavan kokonaiskuvan tilanteestasi.

Next

Kauppiaskatu

mehiläinen kauppiaskatu

Myös jonottamalla vuoroaan pääsee näytteenottoon. LähiTapiolan asiakkaana valitse Digiklinikan palveluista TerveysHelppi. Yleislääkärit Kalle Ranta, Antti Puntala ja Esa Lähtönen Lastenlääkärit Kaija Hartiala, Kirsi Ylikoski, Hannu Hirsimäki ja Marianna Tala-Heikkilä Tapaturmaklinikalla ortopedi Jouni Heikkilä Korvalääkäri Ilkka Seppä Ihotautilääkäri Leena Koulu Gynekologi Igor Kresanov Ravitsemusterapeutti Soile Ruottinen Hoitajan vastaanotto klo 11-20 Sunnuntaina 24. Tällaisia ovat esimerkiksi flunssaoireet, silmätulehdus, ihottumat ja hyönteisten pistot. Jatkossa voit aloittaa keskustelut suoraan ja veloitus menee Omat tiedot -välilehdellä näkyvältä kortilta.

Next

Mehiläinen, Kauppiaskatu 8, Turku (2020)

mehiläinen kauppiaskatu

Yleislääkärit Hanna Peltoniemi, Daavid Nieminen ja Antti Puntala Lastenlääkärit Minna Aromaa, Henrik Ekblad, Pia Salo ja Marianne Tala-Heikkilä Tapaturmaklinikalla kirurgi Juha Aalto Korvalääkäri Stina Miettinen Gynekologi Igor Kresanov Hoitajan vastaanotto klo 11-20 Olemme avoinna molempina päivinä klo 9-20. Soittopyynnön voi varata puhelimitse numerosta 010 414 00. Turun Mehiläisessä sinua palvelevat Tapaturmaklinikalla kirurgi Juha Aalto Yleislääkärit Janne Orava, Jonna Normia, Kalle Ranta ja Hanna Peltoniemi Lastenlääkärit Kati Edelman, Tuomas Jartti ja Marianna Tala-Heikkilä Korvalääkäri Sami Ventelä Jalkojenhoitaja Kirsi-Marja Oksanen Sairaanhoitajan vastaanotto klo 11-20 Sunnuntaina 6. Nämä 5 kertaa auttoivat ongelmiini ja nyt olenpäässyt huimauksesta eroon, sekä näistä muista vaivoistani. Kirkasvalohoidolla voi hoitaa kaamosrasituksen oireita pimeään vuodenaikaan. Joitakin aikoja on varattavissa verkkoajanvaruksen kautta Sairaanhoitajien toimenpiteet: ompeleiden poistot injektioiden anto verenpaineenmittaus sidonnat ja haavahoidot kryohoidot lääkärin lähetteellä valohoidot lääkärin lähetteellä Rokotukset: Tavalliset rokotteet saatavissa toimipisteestä.

Next

Fysioterapia Turku

mehiläinen kauppiaskatu

Lue my√∂s: Laboratoriokokeisiin valmistautuminen P√§√§s√§√§nt√∂isesti laboratorioon voi tulla ilman ajanvarausta tai. Jonojen v√§ltt√§miseksi laboratorioon kannattaa tulla mahdollisuuksien mukaan ruuhka-aikojen ulkopuolella eli klo 10 j√§lkeen. Digiklinikkak√§ynnist√§ ei veloiteta maksua, mik√§li l√§√§k√§ri ohjaa sinut perinteiselle vastaanotolle. Rintasy√∂v√§n seulonnat Rintasy√∂v√§n seulontaan kutsutaan kahden vuoden v√§lein kirjeitse 50‚ÄĒ68-vuotiaat naiset. OmaMehil√§iseen kirjautumiseen k√§ytet√§√§n vahvaa tunnistautumista eli esimerkiksi verkkopankkitunnuksia. Kuvantamisyksik√∂ss√§ natiivikuvaukset tehd√§√§n ilman ajanvarausta tavalliset r√∂ntgenkuvat.

Next

Mehiläinen Turku Kauppiaskatu

mehiläinen kauppiaskatu

Sairaanhoitaja on paikalla arkisin klo 8:00-20:00, viikonloppuisin klo 11:00-20:00. Lääkäri kysyy sinulta tarkentavia kysymyksiä, antaa hoito-ohjeet, määrää sähköisiä reseptejä, tekee lähetteen jatkotutkimuksiin tai kirjoittaa lyhyen sairausloman. Liedon ja Raision Mehiläinen palvelee sinua klo 9-13 Liedossa lastenlääkäri Marja Mäkelä, yleislääkäri Anja Jalava ja ihotautilääkäri Kati Pummi Raisiossa lastenlääkäri Heikki Lukkarinen ja yleislääkäri Pilvi Schmidt Varaa aika mehilainen. Yleislääkärit Maija Kasemets, Tiia Lahti , Heli Ylä-Outinen ja Hanna Peltoniemi Lastenlääkärit Minna Aaltonen, Marja Mäkelä, Ritva Ahomäki ja Milja Möttönen Tapaturmaklinikalla ortopedi Timo Lindström Korvalääkäri Jami Rekola Gynekologi Igor Kresanov Hoitajan vastaanotto klo 11-20 Olemme avoinna molempina päivinä klo 9-20. Käynnillä tarkistetaan sekä vanhemman että lapsen henkilöllisyys ja molemmat allekirjoittavat suostumuksen. Todistuksen voi tulostaa, tallentaa tai lähettää sähköisesti eteenpäin painamalla Sairauspoissaolo-otsikon alla olevaa A-todistuksen pdf-linkkiä.

Next