Nagel trends 2020. Nail Art Trends 2020-02-03

2020 Nail Trends According to Fashion Week Experts

Nagel trends 2020

Nagellak trends en nail art herfst winter 2019 2020. Cushnie toonde een glanzende bordeauxrode kleur op natuurlijke, kortere nagels. Van pareldetails tot vlindermotieven, we zagen allerlei 3D-details voor het maken van indrukwekkende herfstmanicures. Deze middellange nagels boden de perfecte hoeveelheid onroerend goed voor de opname van een interessant stukje nail art. Foto: Charlotte Mesman Nagellak trends en nail art herfst winter 2019 2020. Op korte, squoval-nagels werd de meest natuurlijke versie van een Franse mani gepresenteerd met een prachtige uitvoering.

Next

Nagellak trends en nail art herfst winter 2019 2020

Nagel trends 2020

Als een detail zo lang meegaat, wil je zeker weten dat het goed is. Hoewel er nog steeds driedimensionale ontwerpen waren, werden ze op de helft van de banen niet over spijkers bezaaid. De Blonds gooiden het concept van subtiliteit over straat en om de hoek. Philipp Plein pronkt met diep rode vlammen geschilderd op de toppen van stiletto nagels die opvallend waren en zeker om anderen te inspireren in de winter. Foto: Charlotte Mesman Nagellak trends en nail art herfst winter 2019 2020.

Next

Nail Art Trends

Nagel trends 2020

De afbeeldingen werden gepresenteerd als een gemarmerde mix van de gebruikte felle kleuren. Listen, we love and as much as anyone else, but there's only so much pale pink you can put on your nails until it feels repetitive. Rodarte toonde kersrode nagels versierd met een vleugje glitter voor een extra wow-factor. Keep scrolling for incredible , subtle new shades, sleek designs, and even a few technical innovations to keep an eye out for according to the professionals behind buzzworthy brands , , , and. The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with the prior written permission of Condé Nast. Finally, a reason to do the absolute most! Alice + Olivia bood een schril contrast met de verwachtingen van herfst en winter door modellen te voorzien van niet alleen rijke donkere nagels maar ook vlinderversieringen op de wijsvinger. Antonio Maras, die op verschillende najaar 2019 nagel trends in één keer van neutralen naar verfraaiingen hit, maakte ook een presentatie van de halve maan nagel trends met een enkele verfraaiing op elke spijker.

Next

2020 Nail Trends According to Fashion Week Experts

Nagel trends 2020

De modellen toonden ook de meest natuurlijk uitziende nagels die ooit waren gezien, en zagen er foutloos en moeiteloos tegelijkertijd uit. This year, I found to be the most unpredictable, creative, and actually easy to pull off. Vier vormen maakten echter een serieuze indruk en ze zijn hieronder te vinden. Ahead, the 15 best nail looks you'll want to add to your nail inspo mood board immediately. De verscheidenheid aan gouden glittervlekken was leuk en willekeurig, maar toch chic. Verschillende spijkervormen en -lengtes verschenen op de banen, maar sommige staken duidelijk meer uit dan andere.

Next

Nail Art Trends

Nagel trends 2020

By eliminating water, a main source of infection when getting a manicure, they have created a much safer service for clients. Nicole Miller gebruikte deze nagelvorm ook om mooie grijze nagels te presenteren - hij is gewoon de perfecte vorm tussen lengte en vorm. Middelgrote amandelnagels Deze vorm van een nagel doet denken aan een echte amandel en is een van de meest praktische, elegante en veel voorkomende dingen. Furthermore, nails also expand in water, which causes polish to chip prematurely. Bij de tortoise of turtle nageltrend moet je denken aan nail art met het motiefje van een schildpad weer eens een andere variant van vele dierenprints die we de afgelopen jaren gezien hebben. Rebecca Minkoff's landingsnagels zijn een goed voorbeeld van de korte, natuurlijke ovale nageltrend.

Next

The Best Spring 2020 Nail Trends, Straight From the Runways

Nagel trends 2020

Hoewel niet strikt beschouwd als een 3D-verfraaiing op de nagel zelf, hebben de op de nagelriem versierde parels op de Rodarte-landingsbaan echt de glinsterende, lila manicure mooier gemaakt. . Het is leuk en opwindend om ze voor herfst en winter opnieuw te zien. . Rebecca Minkoff presenteerde verschillende nagel looks, maar zorgde er ook voor dat het onsterfelijk chique, hoogglanzende zwart, met dank aan Kiss, op de catwalk werd opgenomen. Hoewel ze ook op andere landingsbanen verschenen, moet de prijs voor iconische najaar 2019-nailtrends met deze vorm zeker een overweging bevatten voor de scherpe en onberispelijke stijlen op de episch lange stiletto nagels van The Blonds. Een naakte, bijna grijze tint nagellak werd zeker gezien op de startbaan van Elie Tahari.

Next

herfst / winter 2019

Nagel trends 2020

Romige neutrale kleuren Van de go-to beige-getinte naakte nagels tot grijs-met-alles grijstinten, neutrale manicureontwerpen waren overal op de startbanen, helemaal van New York tot Parijs, en maakten een van de meest veelzijdige en universeel vleiende manicuretrends voor herfst 2019. Ahead, we've gathered up what we think will be some of the in 2020. Bij Moschino zagen we een neutrale basis met daarop rode glittertjes die zich vooral langs de spits geveilde nagelrand concentreerden. Het was een leuke en inventieve look die ook een luxe gevoel had. Tadashi Shoji liet prachtige, op waterverf floral-inspired nail art zien. Heel mooi is ook een zilver- of goudachtig glitterrandje. De start- en landingsbaanpresentatie van Jeremy Scott was van boven tot onder verbazingwekkend, en de nailart liet niets te wensen over.

Next

The Best Spring 2020 Nail Trends, Straight From the Runways

Nagel trends 2020

Nicole Miller nam de taart echt met de neutrale grijze nagels met een stiletto set middellange nagels geschilderd in een mooie grijstint met een enkel oog erop geverfd. Witte parels werden op grote schaal gebruikt in verschillende maten op de blauwe of heldere nagels van Adeam, en zagen er vooral uit op de achtergrond van een diepe nachtblauwe nagellak. Een andere landingsbaan met een natuurlijke mani of twee was de Fashion East-landingsbaan. Laat ons u helpen door u het beste te laten zien van wat de manicuristen van New York, Londen, Milaan en Paris Fashion Week hebben samengesteld voor het komende seizoen. Chromat liet nagels zien die zeker op de meest verwelkomende manier absoluut helderder waren dan verwacht voor de koude wintermaanden. De start- en landingsbaan van Christian Siriano bevatte najaar 2019 nagelontwerpen die voornamelijk zwart waren met een excentrisch derde deel geschilderd in een schitterende schittering van gestructureerde glinsterende kristallen.

Next

Nail Art Trends

Nagel trends 2020

Zowel Fashion East als Rodarte hielden het super-subtiel met de parelversiering met kleine witte parels om hun natuurlijk ogende nageldesign te voltooien. Hoewel matzwart ook mooi is, wiegden de modellen van Proenza Schouler de klassieke glimmende zwarte nagellak van Essie. Minimalistische grafische afbeeldingen Trends kunnen komen en gaan, maar eenvoudige minimalistische manicure-opties blijven altijd. Hoewel het ontwerp in andere kleuren werd getoond, waren de meest indrukwekkende rode vlammen het meest indrukwekkend. Badgley Mischka toonde ook een glinsterende metalen halve maan op neutrale nagels. Take a look through the gallery, and see what your favorites are — no matter what your personal style is, you're sure to find inspiration in these looks! Tibi gebruikte een half en een half ontwerp op de meeste nagels die een paar lagen zilveren glitters gebruikten in een neutrale tint taupe-bruin.

Next

The Best Spring Nail Trends and Colors for 2020

Nagel trends 2020

The new year and new decade will be bringing with it lots of style changes, and we for one can't wait! Tibi stuurde ook nagels met een halve maan verfraaid met een maanwonder van zilveren nagellak. Adverteerders op Trendystyle kunnen wel gebruik maken van cookies. Veelzijdige gouden stiletto-nagels gaven ons alle textuur waarvan we dachten dat we ze nodig hadden totdat het metallic blauw weer een ander uiterlijk kreeg. De minimalistische nail art van Prabal Gurung sloeg precies op de trend met slechts twee kleuren en een schuin half en half ontwerp geïnspireerd op de Hippiesleep door Europa en Azië. In geblokkeerde krantenbrieven op zwarte en witte spijkers waren de letters New York aan het spelden. Bij Moschino werden heldere middellange amandelvormige nagels verfraaid met zichtbare vlekken van goud, zilver, rose goud en blauwe glitter voor een opwindende en luxe upgrade van de cijfers van de modellen. Hoewel de eigenlijke ontwerpen en manicures anders waren, waren sommige schoon en klassiek, terwijl anderen diep gekleurd waren, zoals die op de Cushnie-landingsbaan.

Next