Nm lavland 2018. NM Lavland 2015 for stÄende fuglehunder. 2019-12-15

StrÞmsÄs GÄrd og Hundepensjonat: 2018

nm lavland 2018

Valget var ogsĂ„ denne gang lett. DreiebĂžker fra jaktprĂžver over hele landet — samlet pĂ„ et sted Tidligere har mange dreiebĂžker blitt publisert i bladet Fuglehunden. Kennel Hallingnatten er en viktig del av gĂ„rden. Jordveien er under oppgradering og det er kapasitet til flere hester bĂ„de pĂ„ stallen og pĂ„ beite. Historisk, og sĂŠrligt i , blev den vestlige del af omrĂ„det kaldt.

Next

nyheter

nm lavland 2018

Hallingnattens Margaux bÊrer blodet fra Ylajalis Sult og Fjellrypas Lilo, og det er noe jeg har Þnsket lenge. I semifinalen fant vi vesentlig mindre fasaner og rapphÞns, men nok til Ä fÄ seks hunder pÄ premielisten. Det gikk halvannen time og da flyttet elgen seg. Den utkÄrede er HÄgakollens Barolo, en hannhund som jeg har hatt her flere ganger, gÄtt i fjellet med og kjenner godt. Valpene fra Tikis fÞrste kull har fortsatt fjorÄrets fine utvikling.

Next

StrÞmsÄs GÄrd og Hundepensjonat: 2018

nm lavland 2018

Vel hjemme sprang de meget fornÞyde og pigge rundt og yppet seg overfor de som ikke hadde fÄtt vÊre med. Til tider alt for mye slik at det ble mange sjanser uten at flere av hundene klarte Ä fÄ til tellende fuglearbeid. Neste Är blir ogsÄ spennende. Regioner liggende i alt pÄ NordeuropÊiske Lavland, eller nÊsten, er , , , , , og. Oppdrettet har som mÄlsetting Ä avle hunder med stor utholdenhet, stort viltbegjÊr, presisjon pÄ fugl og djerve reisere. Det bestÄr af lave sletter mellem det i syd og og i nord. Hallingnattens Tori: min super-talentfulle unge jÊmthundtispe.

Next

DreiebĂžker

nm lavland 2018

Og pÄ vÄrparten mÄtte jeg innse at det ikke var marked for jÊmthundoppdrettet mitt. Mercy gikk som ei klokke, glad for Ä vÊre pÄ jakt igjen. Hun kan vinne hÞystatuslÞp innen alle prÞveformer og er en jaktmaskin og viltfinner uten like. Hun er en sÄnn type hund som bare gjÞr ting rett og lett. Oppfordringen til alle prÞvearrangÞrer; send inn ferdig, dommergodkjent dreiebok nÄr prÞven er ferdig, og Fuglehunden vil legge den ut pÄ sin nettside.

Next

nyheter

nm lavland 2018

Hun fikk valper i februar, har trent godt gjennon sommeren og var i fin form da hÞsten startet. Han gikk utrolig bra og fikk 1. Som har betydd sÄ mye for meg. Hadde gleden av Ä gÄ i spennende lavlandsterreng som var veldig bra besatt med fugl. Til kortere jaktturer pÄ solfylte hÞstdager duger det trolig likevel fortsatt noen Är til og dersom villige tisper stiller seg opp, er nok ryggen mer enn god nok. Men for Ä fÄ det til Ä gÄ rundt, og for Ä kunne gi et riktig godt tilbud, er vi avhengig av et stÞrre marked. En fantastisk jakt, den beste pÄ mange, mange Är.

Next

DreiebĂžker

nm lavland 2018

Alle tre er ganske unge og ikke minst uerfarne pÄ lavland. Han fikk imidlertid med seg en 2. Fieldsetter FormÄlet med Fieldsetter oppdrettet er fÞrst og fremst Ä avle frem sunne og rasetypiske settere med et harmonisk gemytt. I forbindelse med levering av valpekull og trening av unge fuglehunder, har vi hatt besÞk av kunder fra Stange, Oslo, Grimstad, Sarpsborg, Trysil, Oslo igjen, og naboen de siste to dagene. Den gamle katten som har vÊrt her pÄ gÄrden nesten like lenge som meg, er borte.

Next

NordeuropĂŠiske Lavland

nm lavland 2018

Årets fĂžll er Firestone: et kjempefint hoppefĂžll etter Steinlager og Stability, som jeg hĂ„per Ă„ fĂ„ til et bra opplegg med. Mens andre trekker elg ut av skogen med Mitsubishi city suv. Imperia fikk virkelig fĂžle det - hadde stand der fugl lettet fĂžr jeg og dommer kom til og hun var helt rolig. Senere viste det seg at hans gamle ryggskade har satt sine spor. I gĂ„r var hun helt rĂ„ med et vanskelig dyr, og var pĂ„ fra start i dag ogsĂ„. Han hadde kanskje fĂ„tt flere hopper hvis vi hadde tilbudt sending, men naturlig bedekning her ble et rimelig og sikkert alternativ for hoppeeierne.

Next

StrÞmsÄs GÄrd og Hundepensjonat: 2018

nm lavland 2018

Det gjelds Ä ikke stoppe fÞr en er oppe. Men det er ingenting mot den formen hun er i nÄ, det ser jeg nÄ. PÄ hestesiden er det oppdrett av varmblodstravere som gjelder. Punk kom i retningen min, mens Tiki tok baksporet fÞr hun dro tilbake pÄ losen. Som har lÊrt meg hva lÞshundjakt etter elg er.

Next

nyheter

nm lavland 2018

Det gikk fint, valpene utviklet seg som de skulle og eierne var fornÞyd. Hun har vÊrt min hovedhund pÄ elgjakta, vi har hatt veldig mange jaktdager med mange flotte jaktopplevelser sammen. Da hun var et Är, postet han video av Raisa i full los pÄ elg. Vi jobber hardt for Ä gi et godt tilbud lokalt. Jeg gleder meg veldig til Ä jobbe videre med henne i Äret som kommer; hvor langt kan hun nÄ? Det skulle forresten bare mangle! Udenfor kysten ligger og , som regnes som en fortsÊttelse af den Nordtyske Slette som blev skilt fra fastlandet efter oversvÞmmelse i middelalderen.

Next

Langsifjellet kennel v/Thor Bernhard Sagland

nm lavland 2018

Det NordeuropÊiske Lavland er forbundet til den , som indeholder de store sletter i , og som grÊnser til i Þst. Hun har vÊrt hovedhunden min pÄ jakta i hÞst og brukt sjansen godt. Og det er ogsÄ fint Ä kunne fÄ inn ressurser utenfra og bidra til interesse for regionen pÄ denne mÄten. Langs kysten af ØstersÞen mÞder sletten stejle kalkstensklipper som blev dannet under. Og sÄ har jeg fÄtt en prinsesse i kennelen. Kajsa er den som har overbevist mest i hÞst, og eier Kristin RÄmunddal har dÞpt henne skogens dronning etter utallige elgfall i bÄde stÄ-og ganglos i hÞst.

Next