Åpningstider polet julen 2018. Åpningstider og tilgang Metro 2020-02-01

Åpningstider ølsalg 2018

Åpningstider polet julen 2018

Påskeaften har de åpent som på vanlige lørdager, fra 10 til 15. Sjekk når du kan kjøpe øl Ølsalget påsken 2018 Salgstidene varierer fra kommune til kommune, spesielt på lørdag. Det er betydelig stillere i byene. Tidsinnskrenkninger for salg og utlevering av alkoholholdig drikk med høyst 4,7 volumprosent alkohol Salg og utlevering av alkoholholdig drikk gruppe 1 kan skje fra kl. Det kan derfor være variasjoner fra kommune til kommune.

Next

Åpningstider ølsalg 2018

Åpningstider polet julen 2018

Töcksfors shoppingsenter over grensa ved Ørje holder også åpent samtlige dager i påsken, fra 10—20 på alle helligdagene og 10—19 påskeaften. Mange som bor i Finnmark tar turer over finskegrensa for å handle. Salgstider øl dagligvarebutikker Oslo kommune kilde:Oslo kommune Hverdager kl 09:00 — 20:00 Lørdager kl 09:00 — 18:00 Søndager og helligdager — ikke ølsalg Onsdag før skjærtorsdag kl 09:00 — 18:00 Påskeaften kl 09:00 — 18:00 Dagen før 1. Kommunestyret kan generelt for kommunen eller for det enkelte salgssted innskrenke eller utvide tiden for salg i forhold til det som følger av første ledd. Det som vi forbinder med øl i Norge må du altså på Systembolaget for å få tak i. Sykhus, og ta av inn på R 159.

Next

Åpningstider

Åpningstider polet julen 2018

Det er åpnet for salg Nyttårsaften-sjekk nærmere for din butikk på Vinmonopolets nettsider. Ølbokser vil det ofte være pant på i svenske matbutikker. På dagen før søn- og helligdager skal salget opphøre kl. Det kan bestemmes at salg ikke skal finne sted til bestemte tider på dagen eller på bestemte ukedager. Siden skjærtorsdag ikke er helligdag i Sverige, har Systembolaget normal åpningstid denne dagen.

Next

Åpningstider ølsalg 2018

Åpningstider polet julen 2018

Påskeaften og på samtlige øvrige helligdager holder butikkene stengt. For første gang i historien holdt Vinmonopolet åpent den dagen, fra klokka 9 til 15 som på en vanlig lørdag. Øvrige helligdager har de stengt, som i Norge. Ifølge loven skal alt salg av alkoholholdig drikke fra butikk opphøre på søndager og helligdager. Nordahl kan fortelle at de fleste av oss gjør unna innkjøpene i uka før påske.

Next

Åpningstider og tilgang Metro

Åpningstider polet julen 2018

Kjør rett frem i første rundkjøring, og ta så til høyre i rundkjøringen ved Bussterminalen, og ta så til venstre i minirundkjøringen ved Esso Bensinstasjon. Dette gjelder ikke dagen før Kristi Himmelfartsdag. Du finner oversikten over samtlige butikker i hele landet med åpningstider på. Dette gjelder ikke dagen før Kristi Himmelfartsdag. Dette gjelder ikke dagen før Kristi Himmelfartsdag. Salg og utlevering av drikk som nevnt i første ledd er likevel forbudt etter kl. Det kan finnes unntak for importøl f.

Next

Åpningstider

Åpningstider polet julen 2018

Samtidig har utsalg på typiske hyttesteder som Beitostølen, Geilo og Fagernes god omsetning i i påskeuka. Det var kanskje du lette etter? Dette gjelder ikke dagen før Kristi Himmelfartsdag. Kommunestyret kan generelt for kommunen eller for det enkelte salgssted innskrenke eller utvide tiden for salg i forhold til det som følger av første ledd. Salgstider øl dagligvarebutikker Bergen kommune kilde: Bergen kommune Påske-, Pinse, og Nyttårsaften 08. Åpent hele påsken Dagligvarebutikkene i Nordby-senteret rett over grensen ved Svinesund har åpent 10—20 både skjærtorsdag langfredag og 2. Åpningstider for Systembolaget De to butikkene i Strømstad har forskjellige åpningstider. Og her er det jo en redning for grenseboere som gjerne vil ha seg en skummende pils når norske butikker har stengt, og legger mer vekt på smak enn alkoholinnhold.

Next

Åpningstider ølsalg 2018

Åpningstider polet julen 2018

Årsaken var at denne dagen. På dager før søn- og helligdager skal salget opphøre kl. Du er nå fremme ved Metro, og kan velge å parkere på vår utendørsparkering eller i vårt p-hus. Se for enkelt å finne rutetider. For øvrig er det vanlige hverdags- og lørdagstider som gjelder. For øvrig er det som vanlig stengt både skjærtorsdag, langfredag og mandag 2. Systembolaget x 2 Man finner to systembolag i Strömstad.

Next

Åpningstider og tilgang Metro

Åpningstider polet julen 2018

. Andre syns det er stor stas med billig øl som holder mer alkohol enn det norske. På hverdagene i påskeuka inkludert skjærtorsdag er åpent fra 9 til 20. Følg skilt mot Losby, Vallerud, Skårer Kjenn. Også i år har du mulighet til å handle øl med over 4,7 prosent, vin og brennevin midtveis i påska. Men slik er det ikke, ifølge Vinmonopolets pressesjef Jens Nordahl.

Next

Åpningstider

Åpningstider polet julen 2018

Men folköl holder altså kun 3,5% alkohol. Salg og utlevering av drikk som nevnt i første ledd er likevel forbudt etter kl. På dager før søn- og helligdager skal salget opphøre kl. Nordmenn som er vant med inntil 4,75% i butikkølet vil ofte oppleve at starköl på normalt omkring 5,2% vil smake vel mye alkohol. I år som tidligere kan det likevel være lokale variasjoner.

Next