Pohjola vakuutus oy. Pohjola Vakuutus Oy 2019-11-14

OP

pohjola vakuutus oy

Raportin tulkintaa helpottaa numeeristen arvojen rinnalla oleva selkeä grafiikka. Yhtiöjärjestyksestä käy ilmi myös osakkeiden lukumäärät ja lunastuspykälät sekä missä ja miten yhtiökokous järjestetään. Yhtiöjärjestys Hae virallinen ja reaaliaikainen kaupparekisterin yhtiöjärjestys. Mittari analysoi kaikki luottoriskien hallintaan liittyvät olennaiset tiedot kuten luottoluokituksen sekä eritellyt tiedot maksuviiveistä ja maksuhäiriöistä. Arvoraportti Oikea tieto yrityksen arvosta auttaa tekemään hyviä päätöksiä. Luottotiedot Selvitä onko yrityksen luottotiedoissa maksuhäiriömerkintöjä.

Next

Pohjola Vakuutus Oy

pohjola vakuutus oy

Tarkista yrityksen toiminnassa olevien voimassaolevat henkilötiedot. Arvoraportti on kustannustehokas ja puolueeton työkalu mm. Katso rekisteritiedot, mahdolliset maksuhäiriöt ja kaupparekisteriote. Tunnuslukutiivistelmästä näet yhdellä silmäyksellä tärkeät tunnusluvut. Taloustiedot Tiivis katsaus yrityksen virallisiin tilinpäätöstietoihin viimeisen kuuden vuoden ajalta. Mukana myös vertailu toimialaan ja tilintarkastuslauseke.

Next

OP

pohjola vakuutus oy

Arvoraportissa yritykselle määritetään euromääräinen arvo. Laajassa raportissa esitellään ja käydään tarkasti läpi tunnusluvut, laskukaavat ja viimeisimmät tilinpäätökset. Katso yrityksen yhtiöjärjestyksen mukainen toiminimi ja toimiala. Voit täydentää raporttia eläke- ja verovelkatodistuksella. Luottotietojen tarkastuksesta ei jää merkintöjä rekisteriin, eikä tarkastamiseen tarvitse määrittää erityistä syytä. Raportti koostetaan analysoimalla ja jalostamalla suurta ja ajantasaista yritystietokantaa.

Next

Pohjola Vakuutus Oy

pohjola vakuutus oy

Syötä kaupan tai lainan summa ja saat vastauksena luottosuosituksen ja perustelut. Tutustu sinua kiinnostavan yrityksen tuloslaskelmaan, taseeseen ja tunnuslukuihin. Tämä raportti on hyvä hankkia ennen kuin myyt laskulla tai luotolla ja määrittäessäsi maksuehtoja sekä -aikaa. Rating Alfa -yritysanalyysi ja luotto­kelpoisuus­raport­ti Haluatko tietää yrityksen luottoluokituksen ja euromääräisen luottosuosituksen? Yritysten maksuhäiriötiedot ovat oleellinen osa yrityksen taustatietoja ja ne kannattaa tarkastaa aina, kun suunnittelet tai teet yhteistyötä yrityksen kanssa. Katso kenellä on nimenkirjoitusoikeus yksin tai yhdessä muun kanssa.

Next

OP

pohjola vakuutus oy

Raportissa on myös maksukäytöshistoria ja velkojat jos yrityksestä on esittää maksuhäiriöitä. . Raportissa on lisäksi toiminimenkirjoittajat ja tilinpäätöstiedot viideltä viimeiseltä vuodelta ja vertailu toimialaan. Kaupparekisteri­ote Virallinen ja reaaliaikainen Patentti- ja rekisterihallituksen kaupparekisteriote. Lue selvitys yrityksen toiminnasta ja luottokelpoisuudesta Rating Alfa -raportista. Sisältää yritystä koskevat, viralliset kaupparekisteriin merkityt tiedot.

Next

Pohjola Vakuutus Oy

pohjola vakuutus oy

Raportin avulla voit selvittää myös omia luotonsaantimahdollisuuksiasi. Maksukykymittari Katso, kannattaako yritykselle myöntää luottoa tai antaa maksuaikaa. Yritystietojen tarkastusraportti Hanki kattava kuvaus yrityksestä. Alihankkija­raportti Ota alihankkijaraportti avuksesi valitessasi toimittajaa tai alihankkijaa. Näet yrityksen maksuhäiriöt ja maksukyvyn sekä ennusteen mahdollisista maksuvaikeuksista seuraavan kolmen vuoden aikana.

Next

Pohjola Vakuutus Oy

pohjola vakuutus oy

. . . . . .

Next

Pohjola Vakuutus Oy

pohjola vakuutus oy

. . . . .

Next

OP

pohjola vakuutus oy

. . . . . . .

Next