Puhdistuksen yö anarkia. Finnkino 2019-11-15

Leffalauantai: The Purge: Anarchy (Puhdistuksen yö: Anarkia)

puhdistuksen yö anarkia

Joten ota siis vain kulho popcornia eteesi, istu mukavasti sohvalle ja valmistaudu jännitykseen ja kauhuun. Cara on vakuuttunut, että sitä ei ole olemassa, mutta mitä kauemmin hän puhuu Adamin kanssa, sitä selvemmäksi käy, että hänen kärsimyksensä on aitoa. Elokuva oli todella menestynyt Ruotsissa, ja se on ensimmäinen osa trilogiasta. The Collector Kun Arkin varastaa jalokiven päästäkseen eroon vanhasta syyllisyydestä, hän ei tiedä, mihin itsensä laittaa. Ehkä hieman yllättäen sarjan uusin osa ei jatka ensimmäisen kolmen osan tarinaa, vaan palaa syklin alkuun kuvaamalla ensimmäisen Puhdistuksen syntyä. Elokuvien keskeisin väite on, että ihmiset ovat lopulta valmiita hyväksymään millaisen epäoikeudenmukaisuuden tahansa, kunhan se ei kosketa heitä henkilökohtaisesti.

Next

Blu

puhdistuksen yö anarkia

Yhtäkkiä heille ilmestyy kuitenkin viesti luokkakaverilta, joka teki itsemurhan vuosi sitten. Maittavan juhla-aterian jälkeen sireenit soivat Puhdistuksen alkamisen kunniaksi. Yksi syy tähän on hahmoissa, joiden kohtalosta ei hyvällä tahdollakaan pysty välittämään, vaikka näyttelijät ihan pätevää työtä tekevätkin. Kenelläkään ei pitäisi olla mitään vaikeuksia kuvitella Frank Grillon esittämän totisen ylivoimaisen sankarihahmon tilalle esimerkiksi Sylvester Stallonea, eikä Anarkia ole oikeasti edes pelottava elokuva. Hän tekee kerrassaan erinomaisen suorituksen, pelottavana ja itsevarmana, kuitenkin loppuakohden jo vähän ylimielisenä rikollisjoukon 'pomona'.

Next

Pian tv:ssä: Puhdistuksen yö: Anarkia

puhdistuksen yö anarkia

When they return to where Debbie died in an attempt to reach her, they discover disturbing film footage Debbie recorded of herself after she found the Ouija board, leading up to her brutal death. Taustalla voidaan kuitenkin kuulla synkkiä nuotteja, kun Puhdistuksen kannattajat nousevat protestoimaan uutta hallitusta vastaan. Lähitulevaisuuden Yhdysvalloissa on säädetty laki, jonka seurauksena kerran vuodessa kaikki rikollisuus on sallittua 12 tunnin ajan. Sitten Sidneytä vastaan hyökkää tappaja, mutta hän pääsee pois. Koska tahansa kuka tahansa saattaa yrittää ryöstää, tappaa, raiskata, mukiloida tai räjäyttää sinut tai perheesi, pahimmassa kauhuskenaariossa tätä kaikkea yhtä aikaa. Tavallinen rauhallista elämää viettävä lähiöperhe valmistautuu puhditukseen tarkoin vartioidussa kodissaan. Shane and Liz, a young couple, become victims of a carjacking.

Next

Horror Box (Blu

puhdistuksen yö anarkia

Kerronta on sujuvaa, vaikka h√§m√§rille kaduille sijoittuvista r√§iskint√§kohtauksista onkin vaikea saada selv√§√§. Perhe el√§√§ hulppeassa √∂kymansionissaan amerikkalaista materiaalista unelmaa. Kun heid√§n teini-ik√§inen yst√§v√§ Guinn Brenner saa tiet√§√§, ett√§ h√§nen kuollut √§itiins√§ yritt√§√§ saada h√§neen yhteyden kontaktiensa kautta, h√§n alkaa tehd√§ yhteisty√∂t√§ Elise Rainierin kautta, joka suostuu auttamaan Quinnia. Elokuva ilmestyi vuoden 2016 kes√§ll√§ ‚ÄĒ aikana, jolloin juuri kukaan ei pit√§nyt Donald Trumpin vaalivoittoa mahdollisena. Kaikkien sota kaikkia vastaan, anarkia, jossa et voi luottaa edes naapurisi apuun, v√§itt√§√§ DeMonaco. Elokuvien tyylilaji tunnetaan kirjallisuudessa nimell√§ social sciense fiction, sosiaalinen tieteisfiktio.

Next

Finnkino

puhdistuksen yö anarkia

Saw-elokuvat ovat älykkäit ja todella hyvin tuotettuja, ja jos olet kiinnostunut kauhuelokuvista ja niiden historiasta sekä niiden tavasta luoda käänteitä, parempaa katsottavaa ei ole. Yksinhuoltaja-äiti Eva Carmen Ejogo ja hänen tyttärensä Cali Zoe Soul päättävät suojautua ajoissa tulevalta puhdistukselta. Perhe linnoittautuu yöksi turvaan sulkien kuvainnollisesti silmänsä 12 tunnin verikekkereiden ajaksi. The Purge: Anarchy onnistui olemaan omaan makuuni myös paikoitellen suhteellisen ahdistavakin teemansa vuoksi joka on tietenkin vain osoitus siitä että filmatisointi on onnistunut välittämään katsojalleen tunnelman hyvin. Kun elokuvasarjan ensimmäinen osa oli vuosisitten odottamattoman menestyksekäs johtuen sen yksinkertaisuudesta, on myös tämä osa nyt valmis valloittamaan maailman lataamalla tiskiin paljon jännitystä. Pelkona vain on, että suuri raha alistaa idearikkaan tekijän varman päälle pelaajaksi.

Next

Puhdistuksen yö

puhdistuksen yö anarkia

On this night plagued by violence and an epidemic of crime, one family is tested to see how far they will go to protect themselves when the vicious outside world breaks into their home. Jos pidät elokuvista, jotka laittavat sinut kananlihalle, Shelter on elokuva sinulle. Monet kansalaiset eivät ymmärrettävästikään pidä kyseisestä operaatiosta ja vastarintaliikehdintääkin on havaittavissa ja myös puhdistuksen vastaisia videoita leviää. Jatko-osat Puhdistuksen yö: Anarkia 2014 ja The Purge: Election Year 2016 ottivatkin sitten aiheesta jo kaiken mahdollisen irti, vieden sen suurkaupunkimiljööseen ja lopulta avoimen poliittisille urille. Viisi ihmistä yrittää selvitä hengissä yöstä kaupungin kaduilla Puhdistuksen yö -kauhuelokuvan jatko-osassa. Tällaisiin sormien läpi katsottaviin rikoksiin laskeutuvat myös murhat joten 24 tuntia kestävä puhdistus on monelle kunniaiselle lakia noudattavalle kansalaiselle ajankohta milloin pihalle ei mielellään mennä pyörimään. Yöllinen kuvaus Los Angelesista on hienosti tehty.

Next

Elokuvasarja Puhdistuksen yö tekee tuloeroista väkivaltaviihdettä

puhdistuksen yö anarkia

Varsinaista kauhua ei n√§hd√§, mutta Purge 2 yritt√§√§ pelotella tunnelmallaan ja yht√§kkisill√§ s√§k√§ytyksill√§√§n ‚ÄĒ siin√§ onnistumatta. . L√§pim√§t√§ perhe on allegoria koko yhteiskunnasta. Ohjaaja-k√§sikirjoittaja James DeMonaco ei uskalla haastaa ja p√§√§tyy aliarvioimaan katsojat pahemman kerran. Hyvin toimeen tulevilla kaikki on siis hyvin, ja keskiluokka vannoo kansakunnan uusien perustajaisien luoman systeemin nimeen. P√§√§osaroolituksissa n√§hd√§√§n Frank Grillo, Carmen Ejogo sek√§ Zo√ę Soul.

Next

Elokuvasarja Puhdistuksen yö tekee tuloeroista väkivaltaviihdettä

puhdistuksen yö anarkia

Shelter tarjoaa kauhistuttavan ja pelottavan tarinan vaikuttavilla näyttelijäsuorituksilla. . Elämäänsä kyllästynyt entinen poliisi Frank Grillo hautoo tuskaista kostoa poikansa yliajaneelle rattijuopolle. Myöhemmin voidaan pohtia väkivallan syitä ja seurauksia. Puhdistuksen yönä väkivaltaisimmatkin rikokset ovat sallittuja 12 tunnin ajan.

Next

Ver Anarchy: La noche de las bestias (2014) Online Latino HD

puhdistuksen yö anarkia

. Tämä ei kuitenkaan ole mikään hassu actionpätkä, jonka aikana voi heittää läppää ja vispata älypuhelinta. Viime vuonna ilmestyneen Puhdistuksen yön konseptissa on kieltämättä franchisen aineksia. Yksi puhdistuksen yö -tapahtumasta hyötyjistä on kivikova bisnesmies, turvajärjestelmiä kauppaava James Sandin Ethan Hawke , jonka yritys kukoistaa pelon ja turvattomuuden lisääntyessä eksponentiaalisesti yötä kohti kuljettaessa. The Purge If on one night every year, you could commit any crime without facing consequences, what would you do? Antaa palaa vaan, kaikki on sallittua.

Next

Elokuvasarja Puhdistuksen yö tekee tuloeroista väkivaltaviihdettä

puhdistuksen yö anarkia

Nyt James DeMonaco palaa Michael Bayn ja Jason Blumin tuotosten voimin ja vie katsojan kirjaimellisesti keskelle Puhdistuksen yötä. Finaaliin varattu näytös juonenkäänteineen toimi melkein yhtä hyvin kuin ensimmäisessä osassa ja ilmeisesti lisää puhdistusta on luvassa jatkossa?. Esimerkiksi yhteiskunnan parempiosaisten suorittamat puhdistukset itsellensä turvallisissa olosuhteissa vailla mitään riskiä tai vaihtoehtoisesti huono-osaisempien ihmisten kaduilta kaappaamiset ja heidän käyttäminen pelialueella metsästyksen kohteena ovat tematiikaltaan sellaisia joista on kuullut vuosien mittaan useissa salaliittoteorioissa. Pian porukka onkin yhdessä viettämässä selviytymistaisteluaan. Jamesin Ethan Hawke , hänen vaimonsa Maryn Lena Headey sekä heidän lastensa on selviydyttävä yöstä muuttumatta samanlaisiksi kuin hirviöt, joilta he yr.

Next