Saker att göra på sommarlovet. ❤ 50 saker att göra i sommar ❤ 2019-11-15

12 saker en lärare INTE måste göra på sommarlovet

saker att göra på sommarlovet

Till exempel att gå i badkläder när du handlar mat eller att sjunga en sång i en fullsatt buss. Framförallt så måste man inte diskutera skola och undervisning om man inte vill. Syftet med de statliga pengarna är att stimulera både pojkars och flickors deltagande, främja integration, motverka segregation och skapa nya kontakter mellan barn med olika social bakgrund. Kanske kan du få fruktkärnor att gro i fönstret? Ta kort på dem, ta reda på namn och ras och gör ett album. Det skiljer dock inte så jättemycket på när sommarlovet börjar och slutar. När du smörjer in dig med solkräm, välj ett ställe på kroppen där du lägger ett extra tjockt lager i en viss form, typ ett hjärta eller en bokstav. Oftast får man räkna om och räkna om.

Next

Saker att göra på sommarlovet!

saker att göra på sommarlovet

Turista i din egen stad Låtsas att du aldrig har varit i din egen stad förut och lek turist. Röster höjs här och var för att sommarlovet borde vara kortare, tyckare menar att det är orimligt med tio veckors sommarlov men bara fem veckors vuxen semester. Förra sommaren gjorde vi en rosa pannkakstårta -Plaskdammar Jag älskar lekplatser som har plaskdammar. Verkar det rörigt så finns det utförligare förklaringar på eller sida, där man även hittar denna pedagogiska genomgång. Sov i vanliga kläder och bär pyjamas på dagen. Andra läser pedagogisk litteratur och fördjupar sitt didaktiska kunnande. Skriv en egen novell 32.

Next

12 saker en lärare INTE måste göra på sommarlovet

saker att göra på sommarlovet

Eller fina blommor i trädgården. Nu har ni lite att göra i sommar va? Jag går annars runt i en småstad, tränar mycket för att bli bättre i slägga, pysslar om mina växter och skapar i min bullet journal! Vara uppkopplad mot sociala medier och debattera skola För att kunna varva ned kan det vara nödvändigt att ta en paus från sociala medier. Bind en krans av blommor från tomten eller naturen. Samla ihop ett gäng kompisar och dela upp er i två lag. Det behöver inte vara till ett nytt land, eller ens långt bort. Det LÄR finnas någon serie ni aldrig har sett förr. Därför får ni idag en lista på fem saker som man kan göra på sommarlovet.

Next

Saker att göra på sommarlovet!

saker att göra på sommarlovet

. Seriöst — på bibblan hittar man allt! Eller varför inte plöja igenom en gammal goding som kanske eller? Be sen någon utomstående agera jury. Vad ska man hitta på när alla hörn av trädgården är utforskade och barnen klättrar på väggarna? Få de du känner att göra likadant, fast med egna poser. Här är hela listan 1 Packa ner rejält med matsäck och åk till stranden. Jag som skriver här heter och är So-lärare på Mälarhöjdens skola och en av skolans nya förstelärare. Finns massor att se och upptäcka! Leta fram ett papper, kuvert och frimärke och skriv några fina rader till en familjemedlem, släkting eller vän.

Next

Lite aktiviteter att göra vid skolstart del 1

saker att göra på sommarlovet

Vilka historier berättar du för dem? Därför tänkte jag sammanställa en lista med saker som vi inte behöver göra på sommarlovet. Istället kan du passa på att äta yoghurt med flingor till lunchen eller ersätta lunchen med godis och glass. Gör en Spotify-lista och dela den med dina vänner. Eleverna ska helt enkelt leta bland sina klasskamrater och hitta kompisar som har gjort lite olika saker på sommarlovet. Spela spel Kubb, krocket, badminton, frisbee… Det finns massor av roliga spel som är perfekta till sommaren. .

Next

47 roliga saker att göra med familjen i sommar

saker att göra på sommarlovet

Lär dig att jonglera med minst tre bollar. Tillbringa en heldag på stranden Sol och bad är väl ändå det bästa med sommaren? Bjud in familj och vänner till vernissage! Om en av er är singel blir det bådas uppgift att försöka få med crushen på en dejt. När resten av kroppen får färg av solen kommer huden under det tjocka lagret att vara ljusare än huden runt omkring. I sommar ska jag koppla av och ta dagen som den kommer. Då slipper planerna skrotas på grund av dåligt väder. Otroligt oprofessionellt men som tur var finns mobiltelefoner idag och vi har kunnat lösa sådana situationer rätt smidigt. Passa på en kuslig sommarkväll: Be syskon om hjälp att agera spöken och spela upp otäcka ljud från gömda mobiltelefoner.

Next

10 saker man kan göra om man har tråkigt (På sommarlovet)

saker att göra på sommarlovet

Vilka har du runt dig? Vanliga datum för sommarlovet: Andra fredagen i juni till tredje måndagen i augusti vissa skolor har sommarlov till början av augusti. De kunde lika gärna ha publicerats en vecka in i augusti ja, lite gnälligt, kan tyckas. Ta fram några av dina gamla favoritleksaker och lek med dem. Jag har tre egna barn, så jag fortsätter räkna vid badplatsen. Om du har möjlighet att titta på Game of Thrones kan du slå ihjäl ungefär två och ett halvt dygn om du tittar på alla avsnitt i sträck, enligt! Jag ser fram emot cykeläventyr i sommar -Picknick Det är perfekt att cykla till en mysig plats för att ha en picknick. Vem vet, kanske hittar du en ny favoritpodd? Är det familj, vänner, tio katter eller gamla arbetskamrater? Läs bra böcker i hängmattan 6.

Next

14 saker att göra med barn under sommarlovet

saker att göra på sommarlovet

Lägg dig ute på en gräsmatta en klar kväll och spana efter stjärnfall i slutet av sommaren brukar de vara vanliga. Snart viner höstvindarna igen och då måste du vara förberedd. Av någon anledning blir livet liiite roligare om man hjular på en gräsmatta i solen. Kanske har en granne en hund eller katt som behöver passas? Sverige har mängder att erbjuda ett barn i form av nöjen, äventyr och rekreation. Plötsligt är all hemlängtan som bortblåst! Lägg gräs i en tom låda utan lock och samla sniglar.

Next

100 saker att göra på sommarlovet!

saker att göra på sommarlovet

Det kan som sagt vara så att du har någon timme förtroendetid kvar som du vill använda till något. Styr upp ett seriemaraton med ditt gäng. Gå upp tidigt på morgonen. Och det går faktiskt att koppla in i högtalare och lyssna tillsammans också. Fota vart du än går och gör sedan ett album i slutet av sommaren med alla bilder du tagit 17.

Next