Sas strejken. SAS 2019-11-14

Svensk Pilotförening inleder strejk

sas strejken

Norwegian har også udsolgt på langt de fleste af sine afgange mellem Oslo og København, men der er dog enkelte billetter til mellem 2600 og 6000 kroner. Flyselskabet skal betale kompensation til passagerer, når flyaflysning er forårsaget af en strejkeaktion fra flyselskabets medarbejdere, såfremt de ikke har meddelt passagerer om aflysningen mindst to uger forud for den planlagte afgangstid. Den samlingssida för all information som gäller trafikstörningar: sas. You can always check your Flight Status or view your flight details in My Bookings using the links on top of this page. Hverken Billund eller Aarhus har indtil videre aflysninger på grund af strejken.

Next

Message

sas strejken

»Vores piloter har fine vilkår og en rigtig god løn. Vi oplever stort set ikke, at vores piloter forlader os. Flere end 4000 flyafgange er blevet aflyst, og 380. There might be significant disruptions to rail, air, and local transportation services. »Det er dybt ulykkeligt, at pilotkonflikten nu rammer vore kunder.

Next

Efter tusindvis af flyaflysninger: Nu er SAS

sas strejken

Pilotföreningarnas strejk innebär att de flesta inrikes-, Europa- och alla långdistansflygningar kommer att ställas in. Derfor er det ikke nødvendigt at bruge de her klagefirmaer, hvor man betaler op mod halvdelen af sin kompensation, siger Vibeke Myrtue Jensen. Denne form for strejke kan ikke betragtes som en ekstraordinær omstændighed, og flyselskabet er derfor forpligtiget til at udbetale kompensation til de berørte passagerer. Förhandlingar pågår fortfarande i Danmark och Norge. Efterfølgende har man mulighed for at klage over afgørelsen til Trafikstyrelsen, hvis man er uenig, eller hvis der er gået mere end seks uger uden svar.

Next

Tænk advarer kunder efter SAS

sas strejken

Please contact your travel agent to rebook your flight. Det samme billede gør sig gældende mellem Oslo og Stockholm, hvor en billet koster knap 6700 kroner, mens det lørdag kan gøres for mellem 2200 og 5100 kroner hver vej. Den samlingssida för all information som gäller trafikstörningar: sas. Alla som har en flygning bokad uppmanas att kontrollera status för sin flight på webbsidan innan man beger sig till flygplatsen eftersom uppdateringar görs ofta. Det er rent no cure, no pay, og det koster dig derfor ikke en krone, hvis du ikke også selv får penge ud af det. I den forbindelse er det blandt andet spørgsmålet om piloternes vagtplaner, der skiller parterne. Programledare är bland andra Jenny Strömstedt, Steffo Törnquist, Jessica Alversjö, Jesper Börjesson, Soraya Lavasani, Maria Forsblom och Anders Philblad.

Next

Konkurrent nyder godt af SAS

sas strejken

Latest update on the traffic situation. Alligevel har selskabet gennemført 98,9 procent af sine planlagte flyvninger i april. En enkeltbillet fra København til Stockholm står til 7700 kroner fredag eftermiddag, mens man lørdag skal slippe mellem 2800 og 4600 kroner. De ansatte valgte at strejke ved at melde sig syge, efter at ledelsen havde varslet en omstrukturering af selskabet. En procedurefejl har imidlertid betydet, at det oprindelige konfliktvarsel blev trukket tilbage og erstattet med et varsel om konflikt fra fredag den 10. Da der endnu ikke er kommet en aftale på plads, strejker piloterne også torsdag.

Next

Er din flyrejse med SAS aflyst grundet strejke? Her er dine rettigheder

sas strejken

Han forklarer, at der er tale om en treårig overenskomst med mulighed for opsigelse efter to år. Historisk har strejke ellers været noget, der fritog flyselskaberne fra at udbetale kompensation, siger hun. Hvis man som passager mener at have ret til kompensation, skal man i første omgang klage til flyselskabet. De i alt 1409 piloter, som strejkede, havde som udgangspunkt krævet en lønstigning på 13 procent første år. Alt du skal gøre, er at indtaste dine flyoplysninger i vores ansøgningskema. Piloterne mener også, at deres løn er for lav i sammenligning med kollegerne i konkurrerende selskaber. Med klagefirmaer henviser hun til virksomheder, som har specialiseret sig i - mod betaling - at hjælpe flypassagerer til at blive tildelt kompensationer for aflysninger og andre gener i forbindelse med flyrejser.

Next

SAS VD om strejken: nu sågar vi av grenen vi sitter

sas strejken

Førhen var strejke noget, som fritog flyselskaber for at kompensere sine passagerer. För den som har en flygning bokad är det därför viktigt att först kontrollera om flygningen berörs av strejken genom att besöka sas. Det drejer sig om mange passagerer. »Vi har fået lavet en god overenskomst for begge parter. · You can change your travel dates only if the same service class is available as mentioned in your original ticket. Det er Trafik-, Bolig- og Byggestyrelsen, der skal vurdere, om der i en konkret sag er ret til kompensation.

Next

Forligsmand: Piloter og SAS er fortsat langt fra hinanden

sas strejken

· You will not have to pay the change fee. Pilotföreningarna har trots det valt konflikt. Striden drejer sig kort fortalt om arbejdstid og løn. Aflyser du selv rejsen ved at bede om refusion, er du ikke berettiget til at søge om kompensation. Hvis du kvalificerer dig til kompensation, tager vores team af jurister sig af resten for dig.

Next