Skal vi danse vinner 2018. Skal vi danse 2018 2020-01-18

Dette er årets «Skal vi danse»

skal vi danse vinner 2018

The judges are Trine Dehli Cleve, Tor Fløysvik, and Christer Tornell. Tidligere i år fikk hun også sin egen tv-serie, , der hun delte både oppturer og nedturer med det norske folk. Mens Jan Gunnar ikke la skjul på at han hadde kjent på kroppen at det var viktige ting som skulle finne sted lørdag kveld, fortalte Rikke at det har vært et eventyr å være med på programmet sammen med den tidligere fotballspilleren. Dette er prikken over i-en, ropte han i ekstase. Men han har hatt en formidabel formstigning, bitt seg fast og vist stor utvikling på parketten. Første dans var ikke gøy, men jeg håper jeg har vist at hardt arbeid lønner seg, sa Olafsen etter dansen.

Next

«Skal vi danse»

skal vi danse vinner 2018

Den tidligere landslagsspilleren i fotball gir fire ganger pengene tilbake igjen som vinner av konkurransen, men står kun til 2. Trine Haltvik Er en norsk håndballspiller- og trener med en landskampkarriere på 16 år bak seg. Nå har den tidligere «Gullruten»-programlederen altså allikevel bestemt seg for å gi dansen en ny sjanse. Jeg kan bli farlig i denne konkurransen, sa han. Hadde dere tro på at dere kunne gå til topps? Genre Dance competition Created by and Directed by Jan Egil Ådland Anders Haavie Sandra Hafsahl Andreas Hjertø Pål Huuse Mirja Julia Minjares Presented by and Season 6 and Season 5 and Season 3 and 4 and Season 1 and 2 Judges Season 1 Season 2 Season 3 Season 4 Super Finals: Super Finals:Season 4 Season 5 and Season 6 Country of origin No. Per Sandberg Har vært politiker for Frp i mange år, og blant annet vært fiskeriminister. Victor Sotberg Victor Sotberg er kanskje best kjent for de fleste som youtuberen «Weird Norwegian».

Next

Her slipper de deltakerne til «Skal vi danse» 2018

skal vi danse vinner 2018

Jon Peder Olrud og var produsenter i første sesong. Det er ingen ringere enn Mai Mentzoni, som i forrige sesong danset seg. Der hadde han en seertopp på 378. Einar Nilsson kom seg til finalen uten å være i en eneste danseduell. Helenes siste dans fikk full pott i siste opptreden, 40 poeng, og endte med 115 poeng totalt.

Next

Helene Olafsen (27) er vinneren av Skal vi Danse:

skal vi danse vinner 2018

Mange var raske med å Daenerys Targaryen. Generell informasjon Sjanger Talentkonkurranse Prod. Han er også den eldste deltakeren i en norsk Skal vi danse-finale. Hvis vi ikke kan se på deg som en rollemodell, så vet ikke jeg, sa dommer Egor Filipenko etter at Helene og Jørgen hadde danset. Solli ledet da dommerne hadde gitt konkurrentene sine poeng, men Nilsson gikk av med seieren da seerne fikk lagt sine stemmer i potten.

Next

«Skal vi danse» 2018

skal vi danse vinner 2018

Vi leverte vår absolutt beste opptreden noen gang i kveld. Al fikk 38 poeng av dommerne. Han er svensk, og har tidligere deltatt i den svenske versjonen av programmet. Tierne haglet i kveldens Skal vi danse-finale, der Jan Gunnar Solli 37 fikk 120 poeng, mens Einar Nilsson 54 fikk 115 poeng. Vanskelig å se for seg i begynnelsen av en sesong at man skal stå i finalen, innrømmet Anette, som har vært med flere sesonger tidligere. Hun har gjort en fantastisk jobb og fått meg til å tro på meg selv.

Next

760.000 så Einar Nilsson vinne «Skal vi danse»

skal vi danse vinner 2018

Tidligere i vår ble det for øvrig kjent at 22-åringen var blitt. Rørte Ørjan Burøe til tårer Andre dans for kvelden var en helt ny showdans fra begge par. I fjorårets «Skal vi danse» var det tidligere snowboarder. The series has had high ratings in , with an average of between 600,000 and 700,000 viewers. Superfinalen ble vunnet av og Glenn Jørgen Sandaker.

Next

«Skal vi danse»

skal vi danse vinner 2018

Sandra Borch Senterparti-politikeren ble valgt inn på Stortinget i 2017, og har også vært leder for Senterungdommen i perioden 2011-2013. Også dette i sjangeren showdans. Andre sesong hadde 646 000 seere i gjennomsnitt, mens finalen ble sett av over en million. Mange var raske med å Daenerys Targaryen. Høsten 2008 var det klart for fjerde sesong og sesongpremieren fikk et meget godt resultat med 733 000 seere, noe som er rekord for sesongstart. Han har blant annet varmet opp for Calvin Harris og David Guetta.

Next

760.000 så Einar Nilsson vinne «Skal vi danse»

skal vi danse vinner 2018

I 2008 av «Skal vi danse», der tidligere «Skal vi danse»-par konkurrerte mot hverandre. Deltakerne er Christian Strand, Adrian Sellevoll, Jan Tore Kjær, Jørgine «Funkygine» Vasstrand, Sandra Borch, Aleksander Hetland, Emilie «Voe» Nereng, Victor Sotberg, Isabel Raad, Trine Haltvik, Bahareh Letnes og Per Sandberg. Foran fra venstre: Einar Nilsson, Amalie Snøløs, Sophie Elise Isachsen, Dorthe Skappel og Thea Næss. Dette blir Brunbergs andre sesong med «Skal vi danse». I fjor danset han med. Programserien har hatt høye seertall i Norge med et snitt på mellom 600 000 og 700 000 seere. .

Next

Her slipper de deltakerne til «Skal vi danse» 2018

skal vi danse vinner 2018

Tidligere har hun deltatt i flere missekonkurranser. Jeg følte at jeg ga alt i dag, og er med sikkerhet en god nummer to. Carsten Skjelbreid won the competition in the final against Mia Gundersen. Da jeg takket ja til dette tenkte jeg ikke at jeg skulle tåle påkjenningen, men etter hvert skjønte jeg at jeg hadde det altfor gøy med hun her, konstaterer «Tid for hjem»-programlederen, og titter bort på dansepartneren. Det føles som en seier å komme til finalen, og jeg kunne ikke gjort noe annerledes, forteller Jan Gunnar til Dagbladet. Nilsson, mest best kjent som humørfylt bergenser og malermester i programmet «Tid for hjem», har virkelig fått sving på danseskoene etter en trøblete start i konkurransen. Se årets promo i toppen av saken! Takk til alle som har stemt! Senere sesonger har blitt produsert av.

Next