Suomipop helsinki päivä 2020. SUOMIPOP FESTIVAALI OULU 2020, 2020-01-17

Helloween saapuu Helsingin Jäähallin Black Boxiin 29.10.2020!

suomipop helsinki päivä 2020

Pyörätuolivieraille on varattu oma korotettu alue konsertin seuraamiseen. . Järjestelmäkameroiden, videokameroiden, nauhureiden, retkikalusteiden, grillien, lemmikkieläinten, alkoholijuomien, laser-osoittimen, aseiden, ilotulitteiden sekä muiden vaarallisten aineiden tai välineiden tuominen alueelle tai sen välittömään läheisyyteen on ehdottomasti kielletty. Konsertti nähdään tänäkin vuonna kauniin aurinkoisessa Kaisaniemenpuistossa. The Glorious Gatsby Show Silja Serenadella ja Silja Symphonylla koet unohtumattoman aikamatkan sadanvuoden taa kultaiselle 20-luvulle! Hanki lippu itsellesi tai sujauta festarilippu lahjakuoreen isänpäiväksi tai pukinkonttiin.

Next

Suomipop Festivaali Oulu 2020

suomipop helsinki päivä 2020

Tapahtuma on saanut hyvän vastaanoton Oulussa. . Toukokuussa on siis tarjolla ainutkertainen erikoiskeikka, historian havinaa ja todella rautainen hittipotpuri, jota veljekset ryydittävät hauskoilla tarinoillaan. Arvomme kaikkien kommentoijien kesken voittajan maanantaina 1. Jo yhdeksännen kerran järjestettävä Helsinki-päivän konsertti on ilmainen ja kaikille sallittu tapahtuma. Tänään biletetään kovempaa kuin koskaan! Suomen suurimman tanssiristeilyn juontavat tuttuun tapaan Eeva Malin ja Jari Peltomäki. Äänestysaikaa on jokaisen viikon perjantaihin klo 12 asti.

Next

Erikoisristeilyt

suomipop helsinki päivä 2020

Suomipop avaa kesän ja festarikauden Helsinki-päivänä 12. Varattava viimeistään 48 h ennen esitystä. Pian juhlitaan vuoden vauhdikkaimmilla 10-vuotissynttäreillä! Julkistetut esiintyjät: Tehosekoitin, Kaija Koo, Lauri Tähkä, Vesala, Popeda, Jukka Poika, Teflon Brothers, Olavi Uusivirta Lisää artistijulkistuksia luvassa koko kevään ajan. Lisäksi taltioinnit jokaisen artistin keikoista ovat nähtävissä Nelosen sunnuntai-iltapäivissä syys-lokakuussa 2019. Suomipop Festivaali Jyväskylä suomipopfestivaali Ikäraja: K-18 Lippujen varausaika 2 päivää. Takuuvarmasti Matti ja Teppo ovat myös täynnä virtaa ja energiaa liki puolen vuoden täyden tauon ja ansaitun lomansa jälkeen! Risteily järjestetään yhteistyössä PoikienÄidit -Facebook ryhmän kanssa Silja Serenaden -risteilyllä Helsingistä Tukholmaan. Enemmän rentoutumista, hyvinvointia ja aikaa olla yhdessä.

Next

Erikoisristeilyt

suomipop helsinki päivä 2020

Lisää artistijulkistuksia on tulossa koko kevään ajan. Egypt 2020 Budget Revelion 2020 Constantin Si Elena, Somerset 2020, Somerset 2020 Yang2020 Reddit, Wbc 2020 Madrid. Se keräsi kuluneena kesänä yleisöä Oulun Kuusisaareen yhteensä 22 000. Enemmän ohjelmaa, ostoksia ja hyvää ruokaa — myös lapsille. Lataa Tallink Siljan ilmainen sovellus puhelimeesi! Lataa mobiilisovellus Varaa matkasi, tarkista bonuspisteesi, tee lähtöselvitys qr-koodin avulla itsepalveluautomaatilla tai käytä digitaalista Club One -korttia. Risteilyn ikäraja on 18 v. Nosta suosikkibiisisi Radio Suomipop Pop Top 10 -listalle.

Next

Osta lippuja tapahtumaan Green Day kohteessa Suvilahti 27.5.2020 ahintz.com

suomipop helsinki päivä 2020

Käytössäsi on 40 ääntä, jotka voit antaa yhdelle tai useammalle kappaleelle. Ihanat Suomipop Festivaalin naiset, tänään juhlitaan teitä. Mitä artistia sinä odotat eniten? Kuva: Visit Petersburg Poikien Äidit -risteily Silja Serenadella 18. Tämän jälkeen alennus on 20 %. . Konsertin sijainti Kaisaniemessä on erinomainen julkisten kulkuneuvojen suhteen. Kivaan konserttifiilikseen pääset helpommin, kun sinulla ei ole ylimääräistä tavaraa kannettavana tai esimerkiksi teräaseita taskuissa! Tapahtuman alaikäisten kävijöiden määrä on jäänyt viime vuosina 3% tasolle yleisöstä.

Next

POP TOP10

suomipop helsinki päivä 2020

Risteily on äideille ja pojille ihana mahdollisuus tehdä jotain ikimuistoista yhdessä. Heittäydy juhlahuumaan pukeutumalla 20-luvun hengessä, glitterit ja höyhenet asusteeksi. Arvonnasta saa vinkata kaverille, videoista on erittäin suositeltavaa tykätä ja joulumieltä saa luukkuja jakamalla levittääkin! Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä! Kymmenen eniten ääniä saanutta biisiä soitetaan perjantaisin klo 19 Radio Suomipopilla Juho Keskitalon Suomen parhaat uudet biisit -ohjelmassa! Kaikissa kohteissa ehdit viettää perillä kokonaisen päivän. Tanssin ohella luvassa erikoisohjelmaa ja taatun hyvää meininkiä. Live Nation Events Clubin etuosto-oikeus Silver ja Gold-jäsenille to 19. Siispä hanki lippusi vuoden loppuun mennessä ja säästät! Kaikille avoin ilmaiskonsertti tuo Helsingin paraatipaikalle huippukattauksen tämän hetken suurimpia kotimaisia tähtiä. Esityksiä on kaksi illassa, klo 19.

Next

Helsinki Coffee Festival 2020

suomipop helsinki päivä 2020

Radio Suomipop järjestää Helsinki-päivänä 12. Luvassa on laadukasta ja monipuolista ohjelmaa järjestöjä, hyvinvointia ja yhteiskuntaa koskevista aiheista, kohtaamisia ja verkostoitumista sekä tietysti ripaus viihdettä ja virkistäytymistä. Kaikki paikat ovat numeroimattomia seisomapaikkoja. Haluamme huomioida kaikki turvallisuuteen vaikuttavat tekijät näin isossa tapahtumassa, ja näin ollen lastenvaunuja ei ole mahdollista ottaa mukaan alueen sisäpuolelle. Jo julkistettujen esiintyjien joukosta löytyy mm. Helsinki Päivä 2020 Wilkes University Graduation 2020, Bennet 2020, 2020 Geology Internships. Vietä kolme iltaa laivalla ravihenkisen ohjelman parissa ja kaksi päivää raveissa Tukholmassa.

Next

POP TOP10

suomipop helsinki päivä 2020

Uudistettu The Glorious Gatsby Show häikäisee 29. Tule julkisilla — parkkipaikkoja ei ole! Radio Suomipop tekee suoraa radiolähetystä Kaisaniemen puistosta tapahtuman aikana. Tupakointi on tapahtuma-alueella kiellettyä, konserttiväen turvallisuuden ja yleisen viihtyvyyden vuoksi. Kuvaaminen kännykkäkameroilla ja pokkareilla on sallittua ja ehdottoman toivottua. Varmista siis lippusi pian osoitteesta niin muutaman viikon päästä rokataan muun muassa Texasin tahtiin. Korttia voi hyödyntää matkakohteissa jopa kymmenissä eri toimipisteissä. .

Next

Osta lippuja tapahtumaan Green Day kohteessa Suvilahti 27.5.2020 ahintz.com

suomipop helsinki päivä 2020

. Sateenvarjot täytyy turvallisuussyistä jättää tapahtuma-alueen ulkopuolelle. Voit varata 22 h -risteilyn kuljetuksin Tallinkin yhteistyökumppaneiden Pohjolan Matkan tai Matkapoikien kautta. Kaikissa ongelmatilanteissa voit kääntyä järjestyksenvalvojien puoleen. Alueelle odotetaan saapuvan paljon ihmisiä, joten huolehditaan yhdessä etenkin kaikkein pienimpien konserttivieraiden turvallisuudesta — kuulosuojainten käyttö ulkoilmakonsertissa on suositeltavaa. Tapahtuman tarkempi kartta julkaistaan lähempänä konserttia. Varmista paikkasi ja varaa liput risteilylle nyt! Haluamme huomioida kaikki turvallisuuteen vaikuttavat tekijät näin isossa tapahtumassa, ja näin ollen lastenvaunuja ei ole mahdollista ottaa mukaan alueen sisäpuolelle.

Next