Ti på topp tromsø 2020. Ti på topp 2020-01-06

Ti på Topp Bergen 2020

ti på topp tromsø 2020

Tidsbruk: 3—5 timer — Man følger god sti opp til Gjømmerdalen. Det har en utrolig vakker dal og fantastisk utsikt på toppen, sier han. Gå oppå fjellet og drei litt mot venstre. Vidiere føler Reidar Skarshaug 183 , Anne Karlstrøm 149 , Hanne Foshaug 145 , Philip Pedersen 120 , Harald Johan Johansen 100 , Irene Vollan 99 og Torill Pettersen 85. Fra toppen får man Kvaløyas fineste utsikt. Ruten går mot nordskaret før man følger ryggen fra skala.

Next

Ti på Topp Østfold 2020

ti på topp tromsø 2020

Anita Knutsen ligger på en tredjeplass med 189 toppturer. Følg sti og delvis traktorvei inn til setrene på Staursetsida. Deretter går ruten etter en artig og luftig egg videre til toppen. Tidsbruk: 1—2 timer — Start fra tunnelen i Finnvikdalen. Kent-Hugo Norheim, Espen Nordahl og Pål Tengesdal, er alle toppturentusiaster, og har rangert og kategorisert noen av de mange turmulighetene som finnes i kommunen.

Next

Turartikkel: Rundheia varde

ti på topp tromsø 2020

De har åpent fra kl. Starten av turen går etter sporadisk sti opp Sjurdalen. Tidsbruk: 2,5-4 timer — Starten går fra Rekvika. På turen opp kan du se flotte blomsterenger og nydelig utsikt på både langt og nært hold. Godt oppmøte og god mat.

Next

De 10 beste restaurantene i Tromsø

ti på topp tromsø 2020

Kverulanten fra Kyrksæterøra kom og delte sine betraktninger rundt blant annet Ti på topp. Blant klassikerne finner vi kjente fjell som Tromsdalstinden 1238 moh. Så mye at vi måtte holde fast i teltstengene. Vardeskardsfjellet — Parkeringsplass på Bruhaugen, der veien tar av til Borstad fellesbeite. Vi gikk opp til den store varden der ti på topp kassa henger og fikk registrert oss de før vi gikk samme vei tilbake. Tidsbruk: 5—8 timer — Starten av turen går etter ti på toppruten til Middagsaksla. Det tar imidlertid fagkonsulenten med knusende ro.

Next

Alle arrangement

ti på topp tromsø 2020

Boka er plassert på varden. Mange hadde tatt turen til Vinjetun samfunnshus. Dette er et lavterskelprosjekt og vi har i utgangspunktet lavt nivå på de fleste turene, men målet er at folk skal starte på de lette turene og jobbe seg oppover til de er gode nok for de store toppene, sier Guttormsen. Fortsett videre forbi setrene og følg stien oppover til du står på randa der du ser ei hytte ved fossen ned mot høyre. Han har også tatt fram en navnløs topp i Mellomdalen som sin favoritt blant mindre kjente topper. Man begynner å ta høyde umiddelbart etter en god sti.

Next

Ti på Topp Tromsø 2019

ti på topp tromsø 2020

Ta gjerne turen innom Grønset Gard på tur hjem. Takk til alle oppmøtte for ei trivelig stund : Logoen vår : Ti på topp-kake fra Lunds bakeri. I fjor ble det i alt registrert 28. Jeg vil likevel anbefale alle om å sjekke skredvarsler og ikke legge ut på turer man ikke har kunnskap til å gjennomføre, sier han. Følg sti inn Mellomdalen, og deretter nordryggen til toppen. Det går sti fra parkeringsplassen, og det er fin utsikt fra toppen.

Next

DE 10 BESTE ting å gjøre i Tromsø

ti på topp tromsø 2020

Femten minutter senere var det blå himmel igjen, minnes han. For viderekomne er det Hamperokken 1404 moh. Flotte premier ble trukket ut på deltakerkortet. Folk kan dermed gå med stor trygghet om at de finner veien tilbake. På andreplass finner vi Jørn Erik Larsen med 462 toppturer. Rangering Kent-Hugo Norheim skriver om sine turopplevelser på bloggen «kugo».

Next

Ti på Topp Bergen 2020

ti på topp tromsø 2020

Parker enten på Setermyra eller oppå Kleivan. Kjempefin utsikt fra toppen mot blant annet Bentsjordtinden. Vi har alle typer turer rett utenfor døra, og slik sommerværet er nå er alle mulighetene åpne. Vi gjør oppmerksom på at det dessverre ble to feil på deltakerbeviset som er i salg: Topp nr. Storbekkdalsfjellet — Kjør E-39 vestover. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2020 © itromso. Fin utsikt mot de minst besøkte områdene på Tromsø fastland.

Next

Ti på Topp Drammen og Omegn 2020

ti på topp tromsø 2020

Herfra kan man se det meste av Tromsø kommune. Været kan endre seg fort, og du kan starte i nydelig sommervær og ende opp i en snøstorm, forteller Nordahl. Gåstaver er lurt, sier Tengesdal. Husk også gode sko, varme klær, og drikke og mat i sekken. De tilbyr hvert år et utvalg av turer, samt skjemaer for registrering av turene man har gått. Jeg og kona gikk opp og skulle ligge i telt på toppen. Fjell i alle kategorier Nestleder i Troms turlag, Pål Tengesdal, er en dreven fjellvandrer.

Next

Alle arrangement

ti på topp tromsø 2020

Vi håper flest mulig tar den i bruk, sier Guttormsen. Den siste biten mot toppen er bratt, men man ser slitasje i terrenget og det er noen varder som viser vei. På ekstern lenke til «Ti på topp Tromsø» er det denne sesongen, som varer fra 5. . En av hans beste turopplevelser har han riktignok fra Tromsøs høyeste topp. Tidsbruk: 4—6 timer — Parkering ved sarasteinen i lavangsdalen.

Next