Viasat ilmainen viikonloppu 2020. Hyviä uutisia jalkapallon ja urheilun ystäville 2019-12-18

Viaplayn ilmainen viikonloppu: Yli 100 tuntia urheilua tarjolla!

viasat ilmainen viikonloppu 2020

Pidämme arvossa sitä, että meillä näkyy runsaasti ilmaisia kanavia kaikkialla Suomessa. Kun televisioteknologia kehittyy, voimme pitää tästä kiinni jatkossakin. Operaattoreiden verkossa auki ovat kaikki kolme urheilukanavaa: Viasat Urheilu, Viasat Jalkapallo ja Viasat Jääkiekko. Pelejä nähdään niin Serie A:sta, La Ligasta, Valioliigasta kuin Englannin toiselta sarjatasolta Mestaruussarjastakin — ja iso osa näistä suomeksi selostettuina. Urheilun lisäksi tähän kanavapakettiin kuuluu kaikki laadukkaat tv-sarjat sekä lastenohjelmat. Suosituimmat urheilukanavat ja lähetykset Laajasta kanavapakettivalikoimastamme löydät mm.

Next

Viaplayn ilmainen viikonloppu: Yli 100 tuntia urheilua tarjolla!

viasat ilmainen viikonloppu 2020

Viaplay teki sen viimeksi isänpäivänä. Valioliigan sunnuntain huippuottelussa kohtaavat Emre Canin kuvassa edustama Liverpool ja Arsenal. Ohjelmakorttia maksukanavien katseluun tämän viikonlopun aikana ei tarvita. Kanavahaku saattaa olla tarpeen joissain vastaanottimissa. Jo sitä ennen tarjontaa on kuitenkin runsaasti. Katso Viasatin kanavilta kaikki tämä veloituksetta: Perjantai 25.

Next

Maksullisia kanavia ilmaiskatselussa viikonloppuna

viasat ilmainen viikonloppu 2020

Lisäksi luvassa on myös kotimaista huippunyrkkeilyä Savonlinnasta. Pidä silmät auki Viaplay etukoodin varalta ja nappaa säästömahdollisuudet myös kanavapaketeista! Viasatin valioliigastudio käynnistyy lauantaina kello 14. Kaikki viikonloppuun osallistuvat maksu-tv-kanavat näkyvät ilmaiskatselun ajan ilman erillistä ohjelmakorttia. Viasatin ohjelmistoon kuuluu myös paljon muuta jalkapalloa muun maussa Bundesliigasta, Belgian liigasta ja Ranskan Ligue 1:stä. Viaplay suoratoistopalvelu pelastaa jokaisen leffaillan laajalla valikoimallaan. Kanavia voi myöhemmin vaihtaa oman maun mukaan, vaikka kerran kuukaudessa.

Next

Viasatin kanavat näkyvät ilmaiseksi koko viikonlopun!

viasat ilmainen viikonloppu 2020

Voit myös käyttää selaimia Microsoft Edge ja Internet Explorer, jotka eivät vaadi laajennusten asentamista. Viasatin Avoin viikonloppu sisältää runsaasti live-urheilua jalkapallosta jääkiekkoon ja koripallosta nyrkkeilyyn. Norwichin riveissä pelaa 17 maalia tällä kaudella iskenyt hyökkääjä Teemu Pukki. Digitan antenniverkossa katseluun aukeaa Viasat Urheilu, jota voi katsoa koko viikonlopun ajaksi myös ilmaisessa Viafree-suoratoistopalvelussa internetissä. Jokaiseen Viaplay-kanavapakettiin kuuluu myös lastensarjoja sekä -elokuvia.

Next

Töllön täydeltä Valioliigaa ja Englannin Mestaruussarjaa ilmaiseksi viikonloppuna

viasat ilmainen viikonloppu 2020

Operaattoreiden verkossa auki ovat kaikki kolme urheilukanavaa: Viasat Urheilu, Viasat Jalkapallo ja Viasat Jääkiekko. Kaikki Liiga-paketit, joissa ei ole määräaikaisuutta, voi vaihtaa toiseen Liiga-pakettiin. Ohjelmistossa nähdään seuraavat elokuvat: Idän pikajunan arvoitus, BlackKklansman, Risto Reipas ja Nalle Puh, Se mikä ei tapa, Talo jossa kello tikittää, Missä on Emily? Sekä tietysti kunnon pläjäys jalkapalloa. Viasatin urheilukanavat tulevat näkyviin automaattisesti, mutta mikäli näin ei tapahdu, voi olla tarpeen tehdä kanavahaku. Muista, että hyödynnettävissä on aina 2 viikon Viaplay ilmainen kokeilu. Viaplay tarjoaa viihdettä myös perheen pienimmille.

Next

Urheiluviikonloppu Viasatin kanavilla

viasat ilmainen viikonloppu 2020

Koko perhe voi siis nauttia Viaplaysta! Viasat Urheilu, Viasat Jääkiekko ja Viasat Jalkapallo -kanavat näkyvät kaikkien operaattorien kaapelitelevisio- ja laajakaista-asiakkaille perjantaista klo 16 lähtien maanantaiaamuun klo 9:een saakka. Saadaksesi parhaan edun käyttöösi, et edes tarvitse Viaplayn alennuskoodia - etu on kaikille avoin ilmainen kokeilu jonka avulla voit tutustua palveluun kokonaisen kahden viikon ajan täysin maksuttomasti! Tarjous Valioliiga Liverpool etenee vahvasti sarjakärjessä. Viasat Open Weekendin aikana Viasatin urheilukanavilla nähdään runsaasti live-urheilua, studiolähetyksiä sekä dokumentteja. Viikonlopun aikana voi katsella kymmeniä maksukanavia ilmaiseksi. Tarjolla ilmaiseksi parhaita elokuvia, sarjoja, musikkia, lastenohjelmia, dokumenttejä ja urheilua mm. Janne Niinimaa, Ville Nieminen ja Kimmo Timonen. Me suomalaiset olemme teknologiakansa, jolle vapaa tiedonvälitys on itseisarvo.

Next

Viasatin urheilukanavat näkyvät ilmaiseksi viikonlopun

viasat ilmainen viikonloppu 2020

Viasatin ohjelmat katsottavissa Arkistossa 48 tuntia Viasatin urheilukanavien ohjelmat ovat katsottavissa Elisa Viihteen digiboksin Arkistossa 48 tunnin ajan ohjelman ulostulon jälkeen. Mikä vie mestaruuden tänä vuonna? Valioliigaa Suomessa näyttävä Viasat avaa urheilukanavansa viikonlopun ajaksi vapaasti katsottavaksi. . Jos käytössä on Windows 10, suosittelemme Windowsin omasta sovelluskaupasta. Hinnan voi tarkistaa erikseen tuotteen hintatiedoista. Mac-koneilla suosittelemme selainta Chrome, joka vaatii erillisen laajennuksen, jonka asentamista ehdotetaan automaattisesti kun avaat sivun. Muista myös, että uusille asiakkaille on tarjolla aina yhtä mahtava diili: kahden viikon ilmainen Viaplay kokeilu! Kun Elisa ja hänen kollegansa Zelda löytävät laboratorioon kätketyn salaisuuden, Elisan elämä muuttuu lopullisesti.

Next

Viaplay alennuskoodi: 0€ 2 vko

viasat ilmainen viikonloppu 2020

Kaikki Liiga-paketit toimivat minkä tahansa operaattorin liittymällä. Katso koko viikonlopun ohjelmisto alla. Kanavat tulevat näkyviin automaattisesti, mutta mikäli näin ei tapahdu, voi olla tarpeen tehdä kanavahaku. Elisa Viihteen N7700-boksilla käytössäsi on Viasat Kulta ja Viihde -kanavapaketteihin sisältyvä Viasat-ohjelmakirjasto. Voit myös katsella sarjoja ja leffoja matkapuhelimesta, tietokoneesta ja tabletista missä haluat, milloin vain. Mildred maalaa mainostauluihin arkailemattoman viestin poliisipäällikölle, jota koko kaupunki ihannoi.

Next

Maksukanavia vapaassa katselussa

viasat ilmainen viikonloppu 2020

Voit katsoa suosikkiohjelmiasi älypuhelimen, tabletin tai vaikkapa pelikonsolin kautta ilman lisämaksua! Leedsissä on tällä kaudella saanut debyyttinsä suomalaistoppari Aapo Halme. Viasat Open Weekendin aikana Viasatin urheilukanavilla nähdään runsaasti live-urheilua, studiolähetyksiä sekä dokumentteja. Tästä suoratoistopalvelusta löydät kaiken huippuelokuvista sarjoihin samasta paikasta, joten Viaplay alennuskoodia kannattaa todella pitää silmällä! Joukkuepassin Liigapassiin, päivitys tapahtuu automaattisesti, kun tilaat Liigapassin kirjautumalla. Viikonlopun kohokohdat Viasatin urheilukanavilla: Perjantai 25. Tilaa Liiga ja kannusta suosikkisi voittoon. Tällä kaudella studiolähetysten asiantuntijoina nähdään mm.

Next