Höstlovet 2020. Petras skolsida: 2020 2020-01-15

Petras skolsida: 2020

höstlovet 2020

Det var beckmörkt ute och termometern visade -2 grader. Denna grupp trÀnar och spelar flera gÄnger i veckan med trÀnare och ledare. Det gjorde jag ocksÄ, men somna kunde jag inte. Aenean congue porttitor ligula, in tempor ipsum sagittis ut. HöstlovslÀger 6-16 Är Under höstlovet har alla juniorer möjlighet att trÀna och spela under tre dagar pÄ RönnebÀck med trÀnare och ledare frÄn Academy.

Next

Petras skolsida: 2020

höstlovet 2020

Önskar ni inte att ert barn fĂ„r behandling pĂ„ skolan kontaktar ni FolktandvĂ„rden pĂ„ telefonnummer 0480-84580. TvĂ„ lampor ska seriekopplas och ledas till en strömbrytare. Efter avslutningen gĂ„r vi tillsammans tillbaka till skolgĂ„rden dĂ€r vi snabbt önskar varandra en glad sommar och alla bjuds dĂ„ pĂ„ glass. Men vad gör det nĂ€r vi har en mysig stuga och en massa sĂ€llskapsspel. Det Ă€r sĂ„dant som gör att vi inte skulle klara oss utan bil. Hoppas ni ocksĂ„ tyckte att det var intressant.

Next

Pantertantens passioner: Slut pÄ höstlovet

höstlovet 2020

I veckan skrev vi en ÄterberÀttande text om vandringen som publicerades under bokstaven V. DÄ Àr du nu tillbaka till vardagen. De kommer försöka hinna med sÄ mÄnga elever som möjligt. Suspendisse elementum tortor sit amet lorem elementum ornare. Vi slutar vanlig tid pÄ mÄndag och bokbussen kommer under rasten. De var klart smarta och stannade inne i vÀrmen och sov.

Next

Klass 6B: 2019

höstlovet 2020

Aliquam volutpat justo sit amet dui sollicitudin eget interdum nibh gravida. Tider kommer hem i dag och lÀmna gÀrna tillbaka lappen sÄ fort ni kan! Eller klara oss skulle vi men det skulle inte vara möjligt att göra dessa miniresor. PÄ tisdag Àr ni vÀlkomna pÄ förÀldramöte klockan 18. MÄnga tyckte dÀremot att spindlarna i taket var lÀskigare. . Man tankar mycket kÀrlek av barnbarn men dom tar mycket energi ocksÄ!! Vestibulum sit amet libero ante, a porta augue. Ta ett spel dÀr det Àr bilder pÄ, de brukar heta junior.

Next

Pappa betalar?: Höstlovet Àr över

höstlovet 2020

Inte en mÀnniska syntes till ute nÀr jag hÀmtade in tidningen. Vill man istÀllet dekorera ett blockljus gÄr det givetvis bra att ta med det hemifrÄn. Vi mÄste veta att lunchen rÀcker till alla de barn som behöver stanna kvar och Àta. Maecenas sit amet ligula turpis, malesuada convallis dui. Alla elever kommer sedan att betas av under veckan. Det Àr en uppgift som utgÄr ifrÄn bÄde teknikens och fysikens kursplan. Vestibulum sit amet libero vel neque dapibus ultrices.

Next

Petras skolsida: 2020

höstlovet 2020

Efter det fÄr du en egen Àrendemapp. Proin consectetur vestibulum tellus eu tempor. PÄ idrotten Àr det cirkus som Àr det stora temat just nu. Om det Àr nÄgra speciella frÄgor som ni vill lyfta under mötet skulle vi uppskatta om ni kunde maila dem i förvÀg. Mer information om det kommer senare.

Next

Laboratorul Histovet

höstlovet 2020

Det har gjort att jag uppskattar andras mÄnadsrapporter mer nu Àn innan. I lÀxa till pÄ mÄndag ska eleverna leta fram ett favoritrecept hemma som de vill ta med sig till skolan. Sed sollicitudin est neque, ac dictum ipsum. Etiam vitae lorem at felis porta auctor. Vi har ett Bamsespel ocksÄ som barnen gillar, Bamse och Tjuvstaden. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Next

Petras skolsida: 2020

höstlovet 2020

Det blev en riktigt lyckad dag i gÄr och vi hade verkligen vÀdret pÄ vÄr sida. Nullam lobortis, nisi ut pulvinar pellentesque, orci metus bibendum velit, et adipiscing felis sapien fermentum dui. Vi trÀnar hörförstÄelse och bearbetar varje avsnitt med hjÀlp av olika frÄgestÀllningar. Suspendisse cursus nulla vel eros blandit placerat. Hela dagen igÄr kÀndes totalt misslyckad, för jag orkade inte göra ett dyft.

Next