Nrk super blime 2018. BlimE 2020-01-02

BlimE

nrk super blime 2018

Forsking syner at om ein involverer elevane aktivt i arbeidet mot mobbing, blir det lettare for dei å oppdage urett i sin eigen kvardag. I år er BlimE-låten med Freddy Kalas, og songen har allereie over 2,8 millionar avspelingar på Spotify. Og dei blir tryggare på kva dei skal gjere når dei eller nokon dei kjenner opplever det. Opplegget kan starte ein diskusjon eller refleksjon rundt korleis vi bør oppføre oss mot kvarandre. Sammen kan vi være perfekt, uperfekt! Det blir også masse dans. Klokken 12 danser skoler og barnehager over hele landet BlimE-dansen samtidig. Her er læringsopplegget som kan brukes i undervisningen, og som tar for seg forskjellige temaer hver dag.

Next

BlimE

nrk super blime 2018

I år er BlimE-dagen fredag 6. . Skuleopplegget passar perfekt den veka! Dette er i hovedsak tilpasset barneskolen, men delen for de yngste klassene kan også brukes av førskolebarn. Panelet vil snakke om vennskap, utestenging og mobbing. Mange barn opplev at kvardagen på skolen ikkje er så lett. Gjennom samtale vil elevane lettare reflektere over eigne og andre sine haldningar, språkbruk og handlingar, og bli betre på å ta ansvar for at dei sjølve og klassekameratane deira har det bra. Lær deg dansen allerede nå! Til sist vil vi seie takk for at du valde å bli lærar.

Next

No er det BlimE

nrk super blime 2018

Vi trur og håpar dette vil vera ein ypperleg mogelegheit til å snakke med barna om samspel og trivsel på skulen. Vi er så glade for engasjementet BlimE-dansen skapar rundt i landet, og vi vil prøve å gå endå djupare ned i materien. Det sårar når dei ikkje har nokon å leike med, eller når medelevar slenger stygge kommentarar etter dei utan at dei vaksne oppdagar det. Sjølve BlimE-dagen er fredag 21. For at du tar barn på alvor og gir dei verktøy for å meistre både fag og liv.

Next

BLIME i skolen

nrk super blime 2018

Temaet for BlimE 2019 er å se hverandre, og kjenne at du er mer enn god nok, akkurat sånn som du er. I tillegg har låten over 900. . . . . .

Next

NRK Super

nrk super blime 2018

. . . . .

Next

BlimE 2018

nrk super blime 2018

. . . . . . .

Next

BlimE 2018

nrk super blime 2018

. . . . . . .

Next

BlimE 2018

nrk super blime 2018

. . . . . .

Next