Slobodna dalmacija novosti. 24 sata 2019-11-15

24 sata

Slobodna dalmacija novosti

Ožalošćeni: majka Ljubica, suprug Nebojša, sinovi Vedran s Dorom i Bruno, svekrva Senka, zaove Mirjana s obitelji i Branka, teta Zdenka s obitelji, obitelj pok. Svim iskusnim sucima i odvjetnicima bilo je jasno da, s obzirom na utv. Tvoj štap i palica Tvoja, utjeha su meni. Ožalošćeni: supruga Stilda, sinovi Nikša i Špiro, nevjeste Ankica, Silvana i Plamenna pok. Tvoj štap i palica tvoja utjeha su meni.

Next

Slobodna Dalmacija > Osmrtnice > Umrli

Slobodna dalmacija novosti

Ožalošćeni: supruga Milica, sin Mirko s obitelji, obitelj pok. Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se dana 28. Posljednji ispraćaj obavit će se dana 28. Ožalošćena djeca Natali, Božidar i Ante s majkom Ivankom, unuci Sebastian i Božidar, zet John, nevjesta Catarine, brat Jozo s obitelji, obitelj pok. Autobus polazi od Vidića - Šušnjarića u 13 sati. Posljednji ispraćaj dragog pokojnika obavit će se 29. Ožalošćeni: supruga Mara, sinovi Zdenko, Mario i Ivan, nevjeste Darija, Marijana i Ivona, unučad Ante, Nikola, Petar, Ilijana, Luka, Valentina i Renata te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.

Next

Slobodna Dalmacija > Osmrtnice > Umrli

Slobodna dalmacija novosti

Ožalošćeni: sin Zoran, sin Vladimir sa suprugom Maricom, unuk Ivan sa suprugom Majom, unuka Danira sa suprugom Danijelom, praunučad Iva, Dino, Glorija i Vigo, sestre Marija s obitelji, Ivka sa obitelji, obitelj pokojne sestre Jeke, te ostala bliža i daljnja rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem! Ožalošćeni: sinovi Milivoj i Goran, kći Marina, nevjeste Nives i Anita, unuci Maja s obitelji, Ranko s obitelji, Vana i Bruno, brat Jero s obitelji te ostala rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za njom tuguju: kćer Dinka, zet Roland, sestra Ankica, nećak Zlatan, obitelji pok. Ožalošćeni: sinovi Josip i Goran, kćer Anica, nevjeste Dijana i Antonia, zet Neven, unučad Josipa s obitelji, Filip, Borna, Mia, Katia i Matej, praunuk Bepo, sestre Mara, Slavica i Dobrila s obiteljima, obitelj pok. Autobus s mula Omiš polazi u 14.

Next

Zadarski > Naslovna

Slobodna dalmacija novosti

Pavla na Pujankama nakon pogreba. Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 29. Ožalošćeni: suprug Petar, sinovi Marinko i Dražan, kćeri Edita Efendić i Jelena Šošo, nevjeste Dijana i Irena, zetovi Siniša i Boro, unčad Ivana, Marko, Petar, Iva, Andrija i Lovre, sestre Jela Barać, Ana Markulin, Šinka Rančić, Maša Bilobrk, Nevenka Radoš s obiteljima, zaove Marica Nasić i Anka Romac s obiteljima te ostala tugujuća rodbina Počivala u miru Božjem. Zauvijek ćeš ostati u našim srcima i mislima. U tuzi ostaju: supruga Mila, kćer Loreta, sin Tomislav, zet Željko, nevjesta Anita, unučad Toni, Andrija, Andrea i Tea, braća Gojko i Cipro s obiteljima, obitelj pok. Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 28. Ožalošćeni: supruga Marija, sin Željan, nevjesta Tihana, unuke Nikolina i Bruna te ostala rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem! Nije zapravo bilo teško predvidjeti odluku izvanraspravnog vijeća Županijskog suda o Zadru koje je preinačilo odluku suca istrage Ivana Markovića i odlučilo vratiti u zatvor na mjesec dana petoricu mladića osumnjičenu za silovanje 16-godišnjakinje iz okolice Zadra.

Next

DALMACIJA DANAS

Slobodna dalmacija novosti

Ožalošćeni: sin Milan s obitelji, kći Anđa s obitelji, sin Šimun s obitelji te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Onaj kojem si vjerovala i u kojeg si se cijeli život uzdala neka ti bude vječna nagrada. Posljednji ispraćaj obavit će se dana 28. . Petra u Siveriću, a pogrebna povorka kreće ispred mrtvačnice u 15 sati. Ožalošćeni: sin Jozo, kćer Tonka Draga Čović, nevjesta Grozdana, zet Andrija, unučad Ante s obitelji i Danijela Gudelj s obitelji, Mate Čović s obitelji, Zorica Buljević s obitelji, obitelji pokojne braće Ante Čoko i Radoslava, obitelji pokojnih sestara Mare Kovačić i Vesele Kovačić, obitelj pokojnog djevera Bože, obitelji pokojnih zaova Ruže Kovačić, Zorke Vojnović i Ane Marunčić te ostala rodbina i prijatelji. Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u srijedu 30. Pokop će se obaviti na groblju Sv.

Next

Slobodna Dalmacija > Osmrtnice > Umrli

Slobodna dalmacija novosti

Sveta misa zadušnica služit će se u utorak 29. Ožalošćeni: supruga Mira, sin Marijo, kćer Marijana, zet Tonći, nevjesta Marija, unuk Antonio, unuke Mia i Antea, brat Marin s obitelji, sestra Anka s obitelji, šura Željko s obitelji i ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem. Ožalošćeni: sestra Filipa s obitelji, sestra Jerislava s obitelji, obitelj pok. Roka u Kominu, u utorak, 29. Ispraćaj drage Dubravke obavit će se dana 28.

Next

Slobodna Dalmacija > Osmrtnice > Umrli

Slobodna dalmacija novosti

Umjesto cvijeća molimo dati prilog za uređenje svetišta Gospe na Hladi. Roko u Podgradini dana 28. Kažu da ljudi umiru kad ih se zaboravi. Sprovod dragog nam pokojnika obavit će se na mjesnom groblju Sv. Ožalošćeni: supruga Marija, sinovi Josip, Krešimir i Toni s obiteljima, kćeri Ana Marasović i Sunčica Vuko s obiteljima, brat Ivan s obitelji, sestre Milka, Anka i Veselka s obiteljima, obitelji pokojne braće Josipa i Miljenka te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Posljednji ispraćaj dragog pokojnika obavit će se dana 28.

Next

Zadarski > Naslovna

Slobodna dalmacija novosti

Ožalošćeni: supruga Marija, sinovi Dinko i Tonći, nevjeste Ana i Ljiljana, unučad Marina s obitelji, Marko sa Ninom, Josipa s obitelji i Roko, praunučad Petra, Mia i David, nećakinja Dinka s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem. Za njim tuguju: sinovi Teo i Žarko, nevjeste Marijana i Helena, unučad Tea, Anita, Vjeko, Sandra, Mia i Petar, praunučad Amalia, Marin, Karlo, Lucas, Luka i Leo, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru. Ožalošćeni: supruga Matija, kćer Alison, sin Viktor, sestra Neda s obitelji, brat Frane s obitelji, obitelj pok. Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika održat će se dana 28. Mi tebe zaboravit nećemo nikada. Ožalošćeni: kćer Jasmin, sinovi Andrija i Martin, unučad Damian, Maja, Pia i Marina, zet Daniel, nevjesta Elodie, sestra Neda sa suprugom Rusinom, nećakinja Melita, nećak Arsen s obitelji, obitelji pok.

Next