Son dakika galatasaray transfer haberleri 2020. İşte 2020 model Galatasaray Transfer haberleri 2019-11-15

Galatasaray’da transfer zirvesi Son dakika haberleri

Son dakika galatasaray transfer haberleri 2020

Sarı-kırmızılılar, sol beke Leipzig'ten Saracchi'yi katarken, kanat bölgesine de eski oyuncusu 'yu etti. Yönetimin transferini onayladığı Fransız golcü, devre arasında bonservisini alıp sarı-kırmızılı takıma transfer olacak. Gelecek sefer, sadece beni etiketle. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. Bu bağlamda yönetim, Sivassporlu ve ile 3 hafta önce anlaşmaya vardı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ligin ilk yarısında oynanan maçlar sonrası sık sık Ocak ayını işaret etmişti.

Next

Son Dakika Transfer Haberleri 2020 ⚽ GS

Son dakika galatasaray transfer haberleri 2020

N'Zonzi'nin 'a Uzaktan Attığı Harika Gol SonDakika. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz. Yıldız oyuncu bonuslar hariç yıllık ücreti olan 5 milyon euroyu imza attıktan sonra peşin alacak. Galatasaray, Falcao için 5 milyon Euro isteyen Fransız kulübüne 3 milyon Euro teklif etti. Bir dönem 'de ve Başakşehir formaları giymiş olan Manuel da Costa, Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Ittihad'la olan sözleşmesini feshetti. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Aslan, gelecek yanıta göre stoper transferine yön verecek.

Next

Galatasaray'da son dakika transfer haberleri! Stopere çare bulundu! İşte 2020 model Galatasaray!

Son dakika galatasaray transfer haberleri 2020

Portekizli savunmacının menajeri, 'dan ayrılma kararı aldıklarını ve 1. Saray'ın isteği, Monaco'nun birden tok satıcıyı oynamasına neden oldu. Fransız basınından Foot Mercato'ya göre; Sarı Kırmızılılar Fransız futbolunun önemli yıldızlarından olan ve birkaç sezondur adı sıkça 'yle de anılan Hatem Ben Arfa'ya sözleşme önerdi. Transfer döneminde Galatasaray takımda bulunan futbolculardan kimlerle yollarını ayıracak? Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. Seri, beklemeye geçse de iki kulüpten birine gitmek istiyor. Bu sezon Bundesliga'da 4, Şampiyonlar Ligi'nde 2 ve Almanya Kupası'nda da 1 kez forma giyen yetenekli sol bek, 7 maçta toplam 360 dakika sahada kaldı ve 1 gol kaydetti. Hazıra alışmışlar, kurulu düzenleri olanlar zorlanacaklar.

Next

Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray'dan Murillo'ya flaş teklif!

Son dakika galatasaray transfer haberleri 2020

En son transfer haberleri anında burada. Emre ve Mert Hakan sezon sonu tamam El sıkıştığı , ve Jesse Sekidika'yı devre arasında kadrosuna katıp resmi imzaları atacak olan Galatasaray'da takviyeler bunlarla sınırlı kalmayacak. Aslan, sol beke Leipzig'ten Uruguaylı sol bek Saracchi'yi 1. Teknik direktör Fatih Terim fikir değiştirince 28 yaşındaki orta saha oyuncusunun planları da şaştı. Ancak Galatasaray teknik heyeti tecrübeli stoperin transferine onay vermedi.

Next

Son Dakika Transfer Haberleri 2020 🔥 GS

Son dakika galatasaray transfer haberleri 2020

Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Son dakika haberleri: 'dan Murillo'ya flaş teklif! Fotoğrafta aynı zamanda Onyekuru'nun da yer alması sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı. Uruguay A Milli Takımı formasını 4 kez terleten Saracchi, milli takımın U15, U17 ve U20 kategorilerinde de birçok kez forma giydi. Sarı kırmızılıların, Leipzig kulübünden 1. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli.

Next

İşte 2020 model Galatasaray! Transfer haberleri

Son dakika galatasaray transfer haberleri 2020

Pauli'de kadro dışı kalan Enver Cenk Şahin'in yeni adresi Kayserispor oldu. Kolombiyalı futbolcuyla yıllık 5 milyon Euro garanti para ve 2 milyon Euro'yu ulaşan bonuslar karşılığında el sıkışan sarı kırmızılılar, kulübü Monaco ile de büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Albayrak, Onyekuru transferi hakkında ''Sevgili dostum Monacospor'un sportif direktörüne çok teşekkür ediyorum. Galatasaray'ın devre arası için gözüne kestirdiği Faslı futbolcu serbest kaldı. Fidele Nzonzi, sarı-kırmızılı yönetimden sözleşme feshi için 1 milyon 625 bin euro talep etti. Tam adı Marcelo Josemir Saracchi Pinto olan Uruguaylı oyuncu, 23 Nisan 1998'de Paysandu'da dünyaya geldi.

Next

2020 model Galatasaray böyle uçacak! Son dakika transfer haberleri...

Son dakika galatasaray transfer haberleri 2020

Ara transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Galatasaray, iki transferi şimdiden bitirdi. Terim, maçın hakemi Volkan Bayarslan'ın kararlarına da tepki gösterdi. Ocak ayının gelmesiyle transferde adeta şaha kalkan Galatasaray, şimdiden iki eksiğini giderdi. En son galatasaray transfer haberleri anında burada. Başka hiçbir siteden alınan linkler Haberturk. Manuel da Costa, Arabistan takımı Al-İttihad'da forma giydiği 2 sezonda 19 resmi müsabakaya çıkarken, 4 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Umut ise Galatasaray'da sadece 6 maçta şans bulabildi.

Next

Galatasaray’da transfer zirvesi Son dakika haberleri

Son dakika galatasaray transfer haberleri 2020

İzmir ekibine galibiyeti getiren golleri Jerome ve Halil Akbunar kaydetti. İngiliz ekibinin önümüzdeki günlerde Milan'a teklifte bulunacağı iddia edildi. İki isim, önümüzdeki hafta Arda'nın transferi için bir araya gelecek. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. Fulham iki kulübe de onay verdi. Lig ekibi Almeira'ya transfer oluyor.

Next