Ylen joulukalenteri 2020. Äänestä: Mikä Yle 2020-01-31

Television juhlakauden perinteet pysyvät

ylen joulukalenteri 2020

Uusi luukku aukeaa liiton Facebook-sivulla joka aamu klo 07. Histamiinin joulukalenteri 1980 kertoo Histamiini-hevosen, tallitonttu Rämäkän ja noitaneiti Anelma Unelman joulunodotuksesta. Syltty-koiran ja Rille-Ripakodan joulukalenterit olivat melko tasaväkisiä, molemmat keräsivät noin kymmenen prosenttiä äänistä. Vaan naapurissa on hiljaista nyt, on vaari sielt iäisyyteen lähtenyt. Lopulta oppilaskunnan hallitus äänesti lopullisen version kahdesta vaihtoehdosta. Tontun tehtävä on avata kalenteriluukut oikeina päivinä ja pitää jouluvalmistelut aikataulussa. Miten ois pieni joulun taika? Haluamme Museoiden joulukalenterilla ilahduttaa museoiden ystäviä ja samalla esitellä museoiden lahjaideoita.

Next

12 x tv

ylen joulukalenteri 2020

Siunattua joulun aikaa ja iloa vuoteen 2020! Lisäksi marraskuussa julkaistiin Areenaan Sohvaperunoistakin tuttujen vuodelta 2007. Myös kokonaisuudessaan Yle Areenasta löytyvä Syke-sarjan uusi kausi on herättänyt runsaasti kiinnostusta. Aikuisen naisen joulukalenteri tutkii jouluhulluutta ja vaihdevuosia. Vaikka et ehkä tiedäkään mikä se on. Heinähatun ja Vilttitossun joulukalenteri vuodelta 1993 Yle Areenassa Joulukalenteriäänestys on päättynyt ja ylivoimaisen äänten enemmistön keräsi Heinähatun ja Vilttitossun joulukalenteri vuodelta 1993.

Next

joulukalenteri (tv)

ylen joulukalenteri 2020

Mikä onkaan lopulta suurin lahja ja taika, ihmeistä ihmeellisin joulunaika? Näen kuinka silmät alkavat haalistua, niiden kirkkaus himmenee. Syltty-koiran joulukalenterin on käsikirjoittanut Seija Holma ja ohjannut Jarmo Oksa. Lastenkirkon joulukalenterissa Päkä-lammasta klikkaamalla avautuvat hauskat paketit. Joulukalenteriäänestys on päättynyt ja ylivoimaisen äänten enemmistön keräsi Heinähatun ja Vilttitossun joulukalenteri vuodelta 1993. Lisäksi hän varmistaa, että Joulupukki lähtee ajallaan lahjojen jakoon. Museokaupat ovat mitä parhaimpia paikkoja lahjaostoksille.

Next

lumiukon joulu: Ylen JouluKalenteri

ylen joulukalenteri 2020

Kortit, kukat, kuusi ja mantelit. Heinähatun ja Vilttitossun joulukalenterin on käsikirjoittanut Sinikka ja Tiina Nopola ja ohjannut Maija Asikainen. Sanna Väkevä ja Pinja Niemi ryhtyvät pukin apureiksi. Yle Areenaa katsovien määrä kasvaa tasaisesti. Täyttämällä olet mukana palkintojen arvonnassa.

Next

12 x tv

ylen joulukalenteri 2020

Syke-sarjaa on käynnistetty Yle Areenassa juhlakauden aikana yli 2 miljoonaa kertaa. Luukuissa esitelläänkin viraston monimuotoista palvelutarjontaa jouluaiheisista näkökulmista katsoen. Histamiinin ja tallitonttu Rämäkän luo tupsahtaa noitaneiti Anelma Unelma. Esimerkiksi Elossa 24h -sarja löysi katsojia niin perinteisessä televisiossa kuin Yle Areenassakin. Tänä vuonna Museoiden joulukalenterissa on mukana jopa 46 museota ja upeaa lahjaa! De annorlunda resmålens Egenland den 5. Histamiinin joulukalenteri 1980 kertoo Histamiini-hevosen, tallitonttu Rämäkän ja noitaneiti Anelma Unelman joulunodotuksesta. Joulukalenterit tulevat katsottaviksi Yle Areenaan 1.

Next

joulukalenteri (tv)

ylen joulukalenteri 2020

Mari Perankosken esittämä Maria Månsson haluaa loihtia täydellisen joulun, mutta se ei ikinä onnistu. Och om något programinslag försvann skulle det orsaka tittarstorm. Tänä vuonna marionettihevonen ei ole mukana Ylen äänestyksessä, josta voikin povata tasaväkisempää. Nuori Löytönen hermoilee, osaako hän olla Aikatonttu. Tonttukoulu on päättymässä, mutta kaikki eivät saakaan päättötodistusta. Egenlands programledare Hannamari Hoikkala och Nicke Aldén har rest till över 100 ovanliga platser i Finland som publiken tipsat om. Sukella kanssamme ihanaan joulunodotukseen väririkkaiden päivän kuosien ja hauskojen mainosten myötä! Maksullisen suoratoistopalvelun sarjassa ratkotaan päivittäin tehtäviä, jotta joulu pelastuu.

Next

Äänestä: Mikä Yle

ylen joulukalenteri 2020

Omia varhaiskasvatukseen liittyviä tekstejä voi lisäksi tarjota julkaistavaksi osoitteeseen varhaista. Peikon on onnistuttava vakuuttamaan sekä itsensä että muut joulutonttuna ja yhdistää eripurainen tonttuluokka päästääkseen tapaamaan Joulupukkia, joka voisi korjata hänen katkenneen häntänsä. Myös viime vuoden joulukalenteriäänestyksen voittaja on yhä katsottavissa Areenassa. Viihdy Ylen ihanan juhlakauden ohjelmiston parissa! Ihanaa, kun pääsee taas availemaan joulukalenteria. Ylen joulukuun ja vuodenvaihteen ohjelmisto tarjoilee koko perheelle mieluisaa katseltavaa ja kuunneltavaa. Joulukuu ei ole tälle porukalle se kaikista helpoin — hurrikaani on vienyt Anelma Unelman kodin ja hänen lentopannunsa on epäkunnossa.

Next

joulukalenteri (tv)

ylen joulukalenteri 2020

Löydät luukuista muun muassa: jouluista luontotietoa, vinkkejä ihanan joulun valmisteluun, juhla-ajan perinteitä, joulun herkkuja ja ekologisia lahjatärppejä. Tonttu-Löytysen roolissa nähdään Markus Petsalo. Pitää siivota, paistaa, askarrella ja imeltää. Kaikkine puutteinesi olet täydellinen Sillä, mitä sinulle tapahtui, on ollut tarkoituksensa. Punaisena lankana kulkee se, miten uusi Digi- ja väestötietovirasto on läsnä kansalaisten elämäntapahtumissa. Vaari tarinoi riihitontusta, jota pitää lepytellä herkuilla. Släktbesök och julbestyr planeras enligt tv-tablån.

Next